Acasă Actualitate Udrea a semnat primele două contracte pentru promovarea turismului românesc din fonduri...

Udrea a semnat primele două contracte pentru promovarea turismului românesc din fonduri europene

DISTRIBUIȚI

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a semnat, ieri, la Råșnov, primele două contracte pentru promovarea turismului romånesc din fonduri europene, fiecare în valoare de câte un milion de lei, cele două proiecte vizând orașul Râșnov și zona munților Bucegi, transmite corespondentul Mediafax.
„Cel mai important lucru este faptul că acestea sunt primele două contracte de promovare a turismului românesc cu ajutorul fondurilor europene. România are la dispoziție 55 milioane de euro până în 2013 pentru a promova principalele atracții turistice“, a declarat presei, ieri, Elena Udrea.
Potrivit ministrului, „ar fi păcat“ ca România să nu folosească acești bani având în vedere că din ce în ce mai mulți turiști străini caută destinații alternative celor tradiționale.
Conform unui comunicat de presă remis de Ministerul Turismului, orașele Râșnov și zona munților Bucegi vor fi primele destinații turistice românești promovate cu finanțare europeană, în baza unor contracte de finanțare, cererile de finanțare fiind depuse la Ministerul Turismului la începutul anului de Consiliul Local Râșnov, în parteneriat cu Asociația Rosenau Turism și Asociația Microregiunea Turistică.
„Doar împreună, Ministerul Turismului, autoritățile publice locale și operatorii din turism, putem readuce țara noastră în atenția străinilor, o putem transforma într-o destinație turistică atractivă“, a declarat, la Râșnov, ministrul Elena Udrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.