Home Actualitate Un medic stomatolog, numit interimar la Maternitatea Ploieşti

Un medic stomatolog, numit interimar la Maternitatea Ploieşti

DISTRIBUIŢI

Un medic stomatolog va conduce interimar Maternitatea Ploieşti, al cărei manager a demisionat în urma scandalului izbucnit după ce o femeie a fost trimisă cu un taxi la Bucureşti şi a născut pe drum.

 

Medicul stomatolog Marius Andrei Dinu a fost numit de către conducerea Consiliului Judeţean Prahova, în funcţia de manager interimar al Spitalului de Obstetrică-Ginceologie din Ploieşti, aflat în administrarea CJ.

Administratorul public al judeţului Prahova, Fabioara Ionescu, a declarat pentru Mediafax că Andrei Dinu va fi conduce maternitatea cel mult şase luni, timp în care va trebui organizat un concurs de management pentru conducerea unităţii medicale.

Ea a precizat că Dinu a fost numit manager interimar întrucât cunoaşte problemele spitalului, el deţinând anterior funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti.

Postul de conducere al maternităţii din Ploieşti a rămas liber după ce managerul acestei unităţi medicale, Călin Boeru, aflat în funcţie din 2006 şi care avea un contract de management valabil până în 2017, a demisionat la sfârşitul săptămânii trecute în urma scandalului izbucnit după ce o femeie care s-a prezentat la acest spital a fost trimisă cu un taxi la Bucureşti şi a născut pe drum un copil declarat mort.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.