Home În Lume One Trade Center construit în locul turnurilor WTC s-a deschis

One Trade Center construit în locul turnurilor WTC s-a deschis

DISTRIBUIŢI

La 13 ani de la atentatele de la New York, autorităţile americane au deschis pentru afaceri turnul One Trade Center. Acesta este ridicat pe locul fostelor turnuri gemene care s-au prăbuşit pe 11 septembrie 2001. Mai bine de jumătate din birourile aflate în clădirea de 104 etaje au fost închiriate.

Cu o înălţime de 541 de metri, One Trade Center este al patrulea turn din lume şi cel mai înalt din emisfera vestică. Primii oameni de afaceri s-au instalat deja şi sunt încântaţi de măsurile de securitate ale complexului. Potrivit analiştilor economici, în turn vor avea birouri 3.400 de companii, printre care şi edituri, ziare şi reviste.

„Aceasta este cea mai sigură clădire de birouri, nu doar din ţară, ci din întreaga lume. Autoritatea Portuară s-a mutat în One Trade Center săptămâna trecută, avem încredere în măsurile de securitate, realizate de stat şi partenerii locali”, a spus Patrick Foye, reprezentant al Autorităţii Portuare din New York .

One World Trade Center a fost ridicat, începând din 2006, pe locul celor două turnuri gemene ale complexului World Trade Center, distruse pe 11 septembrie 2001 în atentatele cu avioane comise de membrii Al Qaida. Turnul în valoare de 3,9 miliarde de dolari a fost finalizat în primăvara acestui an şi se află lângă memorialul dedicat celor 2.700 de victime ale atentatelor de la New York, de acum 13 ani. 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.