Home Actualitate Un milion de euro din evaziune fiscală cu alcool ”de fițe”

Un milion de euro din evaziune fiscală cu alcool ”de fițe”

DISTRIBUIŢI

 

Polițiștii fac, luni, percheziții în București, la două persoane, soț și soție, suspectate de evaziune fiscală cu băuturi alcoolice, care pe care le-ar fi vândut în marile cluburi, prejudiciul produs bugetului de stat fiind estimat la un milion de euro, potrivit unor oficiali din Poliția Capitalei.

 

Polițiștii Serviciului pentru Investigarea Fraudelor au descins, luni dimineață, la două apartamente din cartierul Cotroceni din capitală, unul dintre acestea fiind locuit de soții Ionuț și Mihaela Vesfrid, Cei doi sunt suspectați că, în perioada 2010-2012, ar vândut alcool către marile cluburi și ar fi făcut o evaziune fiscală evaluată la aproximativ un milion de euro.

 

Numele soților Vesfrid a apărut și în dosarul fraudelor bancare de peste 80 de milioane de euro, în care sunt suspectați oamenii de afaceri Marius Locic și Ioan Creștin. și numele lui Cătălin Voicu a apărut în dosarul fraudelor bancare, anchetatorii susținând că o parte din bani ar fi fost folosiți de omul de afaceri Marius Locic pentru a-l mitui pe fostul senator.

 

În dosarul fraudelor bancare au fost trimiși în judecată, în 2013, 56 de persoane, printre care omul de afaceri Marius Locic, frații Vasile și Ioan Creștin și mai mulți directori de sucursale bancare. Soții Ionuț și Mihaela Vesfrid nu sunt printre cele 56 de persoane trimise în judecată în acest dosar.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.