Acasă Actualitate Un nou caz Țundrea? CRIMĂ mărturisită după 13 ani

Un nou caz Țundrea? CRIMĂ mărturisită după 13 ani

DISTRIBUIȚI

În Cluj-Napoca, un bărbat a mărturisit o crimă după 13 ani. În tot acest timp, altcineva a stat în închisoare şi a încercat în repetate rânduri să-şi demonstreze nevinovăţie. Cel care este închis a jefuit victima, dar după ce a abandonat-o, un altul a ucis-o.
 
Bărbatul care acum a mărturisit că a ucis o tânără, în urmă cu 13 ani, într-o scară de bloc, a fost lăsat liber. Oamenii legii au spus că declaraţia acestuia nu este suficientă şi continuă cercetările. Surprinzător este că înainte de a se preda, presupusul criminal a dat şi un interviu, potrivit România TV.
 
„Am mărturisit tot ce s-a întâmplat. Am făcut o crimă. M-am îmbătat. Am început să o lovesc pe fată cu pumnii, i-am luat geanta şi am fugit.  Ea a căzut jos, inconştientă. Trebuia să mărturisesc demult, să-mi ispăşesc pedeapsa”, a declarat bărbatul.

Părinţii victimei trec acum prin momente cumplite. Oamenii sunt şocaţi că după atâţia ani, adevăratul criminal ar putea să fie încă nepedepsit. „Criminalul trebuie să ia pedeapsă. Moarte pentru moarte! Fata era plină cu sânge, era zgâriată”, a declarat tatăl fetei ucise.

Oribila crimă a avut loc într-un lift. Fata, în vârstă de 20 de ani, a fost urmărită de criminal, bătută cu bestialitate şi lăsată să moară. În noaptea crimei, nimeni nu a auzit nimic. Tânăra a fost găsită de un vecin abia de dimineaţă. Medicii au spus că dacă se intervenea la timp, fata putea fi salvată.

Între timp, un bărbat de 35 de ani din Cluj a fost condamnat la închisoare. De 12 ani, el stă după gratii, iar în repetate rânduri a încercat să-şi dovedească nevinovăţia. Bărbatul susţine că doar a jefuit-o pe tânără, dar spune că nu el a ucis-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.