Acasă Actualitate Un polițist care lucra la dispeceratul MAI a fost arestat pentru tentativă...

Un polițist care lucra la dispeceratul MAI a fost arestat pentru tentativă de viol

DISTRIBUIȚI

Un polițist care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, după ce ar fi încercat să o violeze pe secretara unui notariat de pe Calea Victoriei, în biroul acesteia, potrivit unor surse din Poliție.
Conform surselor citate, subofițerul Dorin Mitu a fost arestat preventiv joi, pentru tentativă de viol, la propunerea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.
Angajata notariatului le-a spus polițiștilor că săptămâna trecută, în timp ce se afla la serviciu, s-a trezit în birou cu un bărbat necunoscut, care a obligat-o să-și scoată lenjeria intimă, a sărutat-o, apoi a încercat să întrețină raporturi sexuale cu ea, moment în care a fost salvată de o colegă care a intrat în birou, au precizat sursele citate.
Ulterior, angajatul MAI a fugit din notariat, însă a fost prins la scurt timp de polițiștii Secției 1.

Bărbatul are 37 de ani și este din Ploiești, fiind dispecer la Ministerul Afacerilor Interne din 2002, când a fost angajat din sursă externă, au mai spus sursele citate.
Ministerul Afacerilor Interne a precizat într-un comunicat de presă că angajatul instituției a săvârșit fapta în afara orelor de program.
Angajatul MAI a fost trecut în rezervă în 16 mai, după ce a fost pus sub acuzare pentru tentativă de viol.
"Conducerea Ministerului Afacerilor Interne se disociază de astfel de acte și comportamente care nu au nicio legătură cu statutul unui funcționar public și care afectează grav imaginea instituției. De asemenea, MAI va sprijini ancheta procurorilor prin punerea la dispoziție a oricăror informații solicitate", se arată într-un comunicat de presă al instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.