Acasă Actualitate Video: polițist de la Intervenții S4 urlă la o mămică cu doi...

Video: polițist de la Intervenții S4 urlă la o mămică cu doi copii că încalcă ordonanța militară. OM au fost valabile doar în starea de urgență

DISTRIBUIȚI

Alexandru Paraschiv, polițist la Serviciul de Intervenții de la Sectorul 4, subaltern al lui Antonio Goleac nu a aflat că ordonanțele militare au fost în vigoare doar pe perioada stării de urgență și a abuzat ieri în parc o mămică și pe cei doi copii ai ei.  Antonio Goleac este director executiv la Sectorul 4 și este fiul tăticului său, Marian Goleac șeful ADP Sector 4, demascat săptămâna aceasta de DNA că are doar 8 clase, falsificându-și diplomele de Bac și de facultate.
În plină criză de isterie, după cum se vede în filmarea de la finalul articolului, polițistul Alexandru Paraschiv a vrut chiar să ia și mama la secție. Ce greșise femeia? Nu respectase ordonanța militară! Alo, miliția, ordonanțele militare nu mai sunt în vigoare de când s-a terminat starea de urgență! Degeaba tatăl îi spune polițistului   că cei doi copii au dizabilități, respectiv sindrom Down. Acesta este de neclintit.
Priviți filmarea și disperarea a doi părinți cărora copiii li s-au desprins din mâini când au trecut pe lângă locul de joacă și s-au cățărat pe tobogane de unde a fost dificil de a-i da jos, copiii având dizabilități și fiind foarte greu de convins să facă ceva. Imediat la fața șocului au venit doi polițiști de la intevenții chemați de o polițistă care a considerat că cei doi copii trebuie dați jos cu orice preț.

Priviți ce încrâncenat este polițistul de la intervenții cu mămica cu cei doi copii, că doar nu o să fie șmecher cu cei din clanul sportivilor, prietenii lui Goleac. La minutul 6.55, milițianul ce evident debordează de inteligență prin toți porii tatuajelor, îi spune tatălui pentru ce va fi amendată soția sa: pentru nerespectarea ordonanței militare. Generos, i-a lăsat totuși în libertate pe părinți și pe copii.

Vă rog, DISTRIBUIȚI cât mai mult, să vadă o țâră întreagă care sunt prioritățile statului român.Nu am cuvinte. Nu am cuvinte!!Cine va plăti terapiile de recuperare ale copiilor după ce au asistat la asemenea scenă de groază?Cum este posibil un astfel de mercenar să tragă de o mamă cu forța să o ducă la secție. Și asta de ce, pentru că picii noștri, adevărați INFRACTORI, au urcat pe tobogane………………… Doamne ferește!DOAMNE FEREȘTE, oameni buni!………………..Later edit: Pentru ca filmarea începe dintr-un punct in care lucrurile deja escaladaseră, as vrea să pun și în context totul.Am lăsat-o pe Cristina in parc, singură, cu copiii, iar eu am plecat sa iau de mâncare, pentru ca tocami ieșisem de la kinetoterapie cu ei si le era foame. Să ne fie clar, in parc ai voie, in plus, departe de a fi fost singurii din parc. Picii noștri sunt înnebuniți după tobogane. Cand le-au văzut in zare, au rupt-o la fugă, oricât a încercat Cristina sa ii tina departe de ele. Singura zona care era încercuită, deci 'zona interzisă', era fix cea cu toboganele. Până să-i prindă din urmă, ei deja erau in vârful lor. Când a venit doamna de la politia locală, Cristina fix asta facea. Tragea de ei sa coboare. A informat-o ca sunt doi copii speciali si ca necesita o munca de convingere, nu e lucru tocmai usor. A primit o replica de genul: "Lăsați, doamnă, că am si eu copii. Unde e autoritatea dvs fata de ei?". Asta la fix o secundă după ce Cristina ii explicase ca subt doi copii cu dizabilități. Voi înțelegeți?!Sar mai departe pt ca a scris si Cristina pe pagina ei mai in detaliu ce s-a întâmplat in acel timp si merg la mesjul pe care îl primesc de la ea, cum ca urmeaza sa fie arestata și dusa la secție. Am zis ca îngheț la volan. Cand am ajuns in parc, distinsul erou de la Politia Locală era in plin avânt asupra ei. Amândoi o incoltisera iar copii erau cukva izolați de mama. Înțelegeți tabloul?Restul… cred ca vorbesc imaginile de la sine.

Publicată de Gabriel Bălan pe Joi, 18 iunie 2020

7 COMENTARII

  1. POLITIA LOCALA ESTE CREATIA MAFIEI CE DE 30 DE ANI DISTRUGE ROMANIA. POLITIA LOCALA ESTE O INSTITUTIE DE KKT SI TREBUIE URGENT DESFIINTATA, ca si C.C.R , AVOKKTUL POPORULUI, ETC

  2. Nu exista popor mai refractar la reguli decat acesta. Si apoi ne miram ca in toate statisticile suntem saraciile Europei.
    Oare mamicii asteia, cu doi copii vedete mondiale din cate inteleg, i-a trecut vreodata prin minte ca regulile sunt facute in primul rand pentru a-i proteja ei odraslele?
    De fapt, aplicarea regulilor anti pandemie a devenit benevola odata cu declararaea ca neconstitutionale a amenzilor de catre curtea criminala a romaniei si l-as sfatui pe scrupulosul nostru politist sa-i lase draku sa faca fiecare dupa cum il taie capul.
    Cine scapa, scapa, cine nu, inseamna ca nu a avut zile, conform unei zicale din batrani.

  3. Poliția Locală, ori mai bine zis foștii gardieni publici. Tot ei sunt și cei care ridică pe sus pe marii mafioți care se sustrag plătirii impozitelor către stat și vând la gura metroului câte o legătura de ceapă. Am fost de câteva ori prezent la asemenea atrocități aș putea spune…băbuțe sărmane care trudesc în grădina lor, și își vând truda pentru a-și cumpăra o pâine uneori. Unde este empatia când mulți dintre noi am devenit niște bestii. Vă întreb…: acest personaj plin de tatuaje și cu o atitudine de golan-ciorditor, merită a purta acele inscripții pe el???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.