Acasă Actualitate Firea și Florea denunțați la DNA pentru abuz în serviciu și împiedicarea...

Firea și Florea denunțați la DNA pentru abuz în serviciu și împiedicarea exercitării drepturilor electorale

DISTRIBUIȚI

Ieri, USR Sector 5 a înaintat Directiei Naționale Anticorupție un denunț penal împotriva lui Daniel Florea și a Gabrielei Firea, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.

Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) și dușuri cu dezinfectant a participanților la conferința de presă susținută de Nicușor Dan ieri, candidatul dreptei la primăria capitalei. Totodată, în zona în care Nicușor susținea conferința de presă au fost parcate autoutilitarele inscripționate cu însemnele primarului (#DF#Fapte) pentru a obtura vederea spre zona pentru care Nicușor propune metrou ușor pe infrastructura existentă de cale ferată, în vreme ce #DF o desființează.

Evenimentul acesta vine după episodul din 6 iunie, când PSD și-a trimis reprezentantul „de seamă”, Aurelian Bădulescu, să boicoteze o altă conferință de presă, vorbind peste Nicușor Dan și nepermițându-i acestuia să-și expună punctul de vedere.

Firea, Florea și prietenii lor sunt nervoși pentru că e doar o chestiune de timp până pierd Bucureștiul. Tic Tac!

2 COMENTARII

  1. DNA nu este in stare sa ancheteze angajarile ilegale făcute de Rusu Adrian și Carasol Marius Dănuț ăla cu diploma falsă de la Transelectrica,DNA trebuie desfiintat, toacă banii nostri degeaba

    • INSTITUTIILE SI STRUCTURILE STATULUI nu sunt infiintate si nici nu functioneaza pe principiile MERITOCRATIEI, INTEGRITATII ,inlaturand incompatibilitatile sau conflictul de interese. ELE SUNT CREATE DE HOTI PENTRU BANDITI ca sa sufere populimea aflata in adormire de 30 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.