DISTRIBUIȚI

Tupeul camarilei PSD din fruntea administrației municipiului București nu mai cunoaște limite. Instalați în fruntea primăriilor de sectoare, a primăriei generale și a instituțiilor din subordine, nimeni-ii susținuți de PSD au ajuns să se creadă chiar geniali. Este și cazul primarului Sectorului 1, Daniel Tudorache un mediocru, absolventul în 1988 al unei facultăți de profil mecanic al Politehnicii din București, că la profil electric se intra greu, subiectele la admitere fiind diferențiate ca grad de dificultate, s-a gândit el că e în măsură să îl catalogheze pe Nicușor Dan într-un interviu acordat unui site plin de reclamă de la Primăria Capitalei, Direcția de Asistență Socială a Municipiului București, Centrul de Seniori al Municipiului București ș.a., ca fiind prost. Conform DEX, prost este un om lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte.
Toată țara știe deja că Nicușor Dan nu numai că nu e prost ci e chiar cel mai deștept dintre politicieni, fiind singurul politician și unul dintre cei câțiva români care au obținut două medalii de aur cu punctaj de 100% la Olimpiada Internațională de Matematică atunci când era elev de liceu. În fotografie în partea stângă puteți vedea profilul lui Nicușor Dan de pe site-ul Olimpiadei Internaționale de Matematică. Menționăm că numele lui Dan Tudorache nu apare nici aici și nici pe vreun alt site de olimpiade internaționale.
Aștia vor ajunge ca peste zece ani să spună și despre Simona Halep sau Nadia Comăneci că au fost de fapt două sportive slabe, două ratate. Desigur dacă acestea vor intra în politică în alt partid decât PSD.
Dacă Tudorache spune despre Nicușor Dan că e prost vă dați seama ce crede el despre votanții lui?

1 COMENTARIU

  1. Nu cunosc realizările lui Tudorache (dacă există), nu mă uit la site-uri dedicate PSD, dar știu că l-am votat pe ND în 2012 și în 2016. Îl voi vota și acum. A demonstrat că vrea și că poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.