Acasă Actualitate Un procuror si un avocat au fost arestati pentru fapte de coruptie

Un procuror si un avocat au fost arestati pentru fapte de coruptie

DISTRIBUIȚI

Un procuror si un avocat au fost arestati preventiv, pe o perioada de 30 de zile, in baza unor mandate emise de catre Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie.

Astfel, Sectia de Combatere a Coruptiei si Criminalitatii organizate din cadrul Parchetului General a dispus, joi, arestarea procurorului Camelia Rogojinschi, din cadrul Sectiei Relatii cu Publicul, Secretariat si Economico-administrativ din Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, sub acuzatia de trafic de influenta.

-In fapt, s-a stabilit ca in luna iulie 2001, inculpata a primit suma de 3.000 de dolari de la o petenta, careia i-a promis ca va interveni la seful Sectiei Judiciare Penale din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie pentru a obtine promovarea unui recurs in anulare impotriva hotararii judecatoresti prin care sotul acesteia a fost condamnat-, se arata intr-un comunicat al Parchetului.

Tot ieri, procurorii au decis si arestarea avocatului Serghei Vlasov, din cadrul Baroului Bucuresti, el fiind acuzat, in dosarul in care a fost inculpata si judecatoarea Georgeta Stoican, de savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si inselaciune.

-Prin folosirea de inscrisuri sub semnatura privata falsificate, de el insusi sau de alte persoane, Vlasov a scos mai multe imobile din domeniul proprietatii publice, ulterior instrainindu-le-, precizeaza Parchetul General.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.