Acasă Actualitate USR-PLUS dorește ca domiciliul să nu mai figureze pe cartea de identitate,...

USR-PLUS dorește ca domiciliul să nu mai figureze pe cartea de identitate, așa cum e în restul Europei

DISTRIBUIȚI

USR PLUS propune ca pe cărțile de identitate să nu ne mai fie trecute adresele de domiciliu, aspect care ar face ca documentul să nu mai fie schimbat decât la expirare, nu și la schimbarea domiciliului și ar genera „o participare la vot mult mai flexibilă și mult mai firească”, anunță copreședintele partidului Dan Barna.
„Un alt element important pe care-l vom discuta la coaliție și-l vom propune colegilor noștri, este de a nu mai avea, cum este exemplul mai multor state europene, domiciliul pe cartea pe identitate, de a desface această legătură cumva artificială în care identitatea omului este condiționată de existența domiciulului pe respectiva carte de identitate” spune Dan Barna.

1 COMENTARIU

  1. Eu cred ca inainte ca legea asta sa fie votata in parlament ar fi bine sa se ceara si parerea politistilor,caci daca propunerea lui Dan Barna va deveni lege lipsa adresei din buletin ar putea sa fie un avantaj pentru infractori in lupta cu politisti.
    Eu traiesc in Germania si aici toti cetateni tari au trecuta adresa in buletin si Germania nu este o tara inapoiata asa cum vrea D.Barna sa spuna despre Romania prin fraza aia in care zice despre propunerea lui care daca ar deveni lege Romania ar urma exemplul altor tari europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.