Home Actualitate Va fi săltat de DNA primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea?

Va fi săltat de DNA primarul Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea?

DISTRIBUIŢI

„S-au întețit zvonurile potrivit cărora un important primar va fi săltat de DNA. Vă spunem doar că nu este un edil din București, ci un primar al unui oraș de lângă Capitală. Și vă mai spunem ceva. Dacă acest primar va fi luat de DNA, Traian Băsescu s-ar putea considera cât de cât „răzbunat”, anunță lumea justiției.  Primarul care se potrivește cel mai bine descrierii de mai sus este, desigur Florentin Costel Pandele.

De-a lungul timpului numele lui Florentin Pandele a fost menționat în mai multe acte oficiale ale procurorilor:

În 12 septembrie 2014, la Primăria Voluntari au avut loc percheziții dis-de-dimineață. Pandele a convocat o conferință de presă după percheziții ca să anunțe că soția e gravidă:
„La vârsta mea, ma aşteaptă acasă un copil de 2 ani si 4 luni si culmea este, vă spun acum, că nu ne aude nimeni şi nu suntem ascultaţi, că urmează să mai vină încă unul”, a declarat Florin Pandele zâmbind dar nu era râsul lui. „Astăzi dimineaţa, cand a sunat telefonul şi când mi-a spus că este percheziţie, mă gândeam, Doamne, să nu i se întample ceva doamnei Firea”, a mai spus primarul din Voluntari.
Atunci primarul nu a menționat în ce lună e doamna gravidă dar având în vedere că aceasta a născut pe 5 mai, era într-o lună și-un pic.

În noiembrie 2010, procurorii anticorupţie prezintă în rechizitoriul prin care i-au trimis în judecată pe Victor Babiuc, pe fiica lui Ioana, pe Gigi Becali şi pe fostul generalul Dumitru Cioflină, care era filiera pe care se făceau afacerile cu terenuri din zonele Voluntari şi Ştefăneşti, de unde finanţatorul FC Steaua a cumpărat terenuri.
Totodată, Anghel Rababoc, primar la Ștefănești şi Florentin Pandele, primar al comunei Voluntari, le-au recomandat persoanelor prin care Gigi Becali a făcut achiziţiile de terenuri – Gheorghe şi Eugen Paraschiv, Petre Chirică, Viorel Virgil Tudorache, Vasile Sorică şi Dan Birjaru – pe cei care, nemulţumiţi de faptul că nu erau puşi în posesie, doreau să vândă drepturile litigioase.

În rechizitoriul din dosarul Flota: Florentin Costel Pandele, în calitate de reprezentant al FPS în AGA de la CNM Petromin SA a adoptat mai multe hotărâri de vânzare pentru zece nave din flota comercială a României, provocând alături de alte 100 de persoane următoarele prejudicii:
1. Nava „Baia de Aramă”, prejudiciu de 7,2 milioane USD
2. Nava „Băneasa”, prejudiciu de 7,8 milioane USD
3. Nava „Barboși”, prejudiciu de 11,2 milioane USD
4. Nava „Baia de Criș”, prejudiciu de 7,3 milioane USD
5. Nava „Bujoreni”, prejudiciu de 6,8 milioane USD
6. Nava „Bârlad”, prejudiciu de 2,07 milioane USD
7. Nava „Comănești”, prejudiciu de 27,42 milioane USD
8. Nava „Cărbunești”, prejudiciu de 29,68 milioane USD
9. Nava „Bobâlna”, prejudiciu de 7,5 milioane USD
10.Nava „22 Decembrie”, prejudiciu de 27,4 milioane USD.

După cum arătat AICI

Când s-a măritat cu Pandele, Firea a explicat că acesta are bani puși deoparte. Din păcate în declarația de avere nu apare niciun ban în conturi sau numerar după cum am arătat AICI.

Deci?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.