Acasă Actualitate Vadim către Alianța Familiilor din România: „Ați luat muie”!

Vadim către Alianța Familiilor din România: „Ați luat muie”!

DISTRIBUIȚI

Prezidențiabilul Vadim Tudor își continuă excremențiala campanie la adresa publicației „Curentul“, dar și la adresa Alianței Familiilor din România, organizația care a protestat public față de votul acordat de Vadim și alți parlamentari români de stânga, care au votat în forul european în beneficiul lobby-ului homosexualilor. Rezoluția Parlamentului European împotriva Lituaniei, țară care încearcă să-și protejeze copiii de campaniile agresive ale homosexualilor, a fost interpretată la nivel mondial ca o intruziune inacceptabilă în politica internă a unei țări suverane. Vadim Tudor a amenințat că ne dă în judecată și ne cere 10 miliarde de lei pentru că ne-am permis să criticăm în articolul intitulat „Vadim – Tribunul homosexualilor“ felul ipocrit în care acesta a votat pro-homosexuali, în timp ce în România se dă mare apărător al familiei.
Pentru a înțelege mai bine cum se raportează Vadim față de organizațiile familiei românești, reproducem, cu scuzele de rigoare la adresa cititorilor noștri mai sensibili, câteva dintre propozițiile aruncate de Vadim la adresa Alianței Familiilor din România, luată la țintă în ultimul număr al publicației Tribunului homosexualilor.
„Boschetarul Roncea invocă o pretinsă Alianță a familiilor din România“, care, vezi Doamne, nu e de acord cu votul dat de Parlamentul European. Mă, păduchioșilor, vă faceți de rås. Ați luat muie și acum nu mai știți ce să faceți, deși cel mai simplu e să scuipați sau să înghițiți. Ce-o să facă căcăciosul ăsta negru-n cerul gurii și transpirånd catran, Roncea, la proces, cånd va trebui să demonstreze tåmpeniile debitate? Bașca faptul că Tribunul (homosexualilor n.n) ar putea să-i dea și vreo două palme și-un șut in the popow, dacă-i bou…“.
Curajosul Tribun, luat de valul mucozităților eructate din gâtleju-i supurând de fecaloide – pe care le și scuipă, le și înghite – își imaginează probabil că vorbește cu Mama Leone sau cu mama Wicca, inspiratoarea lui Sorin Oprescu. E de remarcat însă maniera drăgălașă și alintătoare în care se referă la fundul meu Vadim Tudor, pe englezește – limbă în care toate aluziile sexuale sună bine. Azi îmi zice ceva despre ce mi-ar da el in the popow, mâine parcă văd că mi se adresează cu vreo ofertă mai directă încă, ceva de genul „să te-apuc de dick, măi limbric“.

Alianța Familiilor din România – recunoscută la nivel mondial

În ce privește atacul suburban la adresa Alianței Familiilor trebuie spus că această organizație face parte dintr-un front mult mai larg, constituit la nivel mondial. Importante organizații pro-familie din SUA și Canada susțin demersurile Alianței Familiilor din România.
Organizații precum Focus on the Family, American Family Association, Family Research Council și Alliance Defense Fund au răspuns, deseori, acțiunilor civice lansate de Alianța Familiilor din România, venind în sprijinul inițiativelor legislative în favoarea Codului Familiei. Membrii Alianței Familiilor au obținut suport internațional de la Congresul Mondial al Familiilor care a lansat o petiție internațională în sprijinul modificărilor la Codul Familiei din România.
Alianța Familiilor s-a făcut cunoscută prin numeroase acțiuni la nivel național, lansând o campanie de boicot local împotriva produselor firmei PepsiCo, pe motiv că aceasta este o susținătoare ferventă a activiștilor homosexuali, dar și a firmei McDonald, din aceleași motive. Tot pentru susținerea homosexualității, din banii României de data aceasta, a fost interpelat public și HR Patapievici, puiul de bolșevic cățărat la șefia Institutului Cultural Român de către Traian Băsescu, un președinte simpatic, din păcate lipsit de repere personale în plan cultural și la cheremul „consultanților“ din grădina GDS-ului, „orientați cultural“ pe linia unui Silviu Brucan, fondatorul GDS.
În 2007, Alianța Familiilor din România a demarat o campanie la nivel național în vederea modificării Constituției României pentru ocrotirea familiei, campanie în care a obținut adeziunile a peste 650.000 de cetățeni români și a majorității cultelor religioase din România. De altfel, unii dintre susținătorii Alianței familiilor fac parte dintre grupările creștine active în zona societății civile ale mai multor confesiuni – de la catolici și baptiști la creștin-ortodocși. Alianța Familiei a fost principalul oponent în zona luptei din spațiul societății civile al grupărilor pro-homălăi reprezentate la vârf de Mircea Toma, Victor Alistar etc, care au militat pentru modificarea Codului Civil, pe motiv că acesta interzice recunoașterea în România a căsătoriilor sau uniunilor homosexuale încheiate în alte țări de cetățeni străini sau cetățeni români și nu permite adopția de copii de către cupluri de același sex.
Acțiunile activiștilor români pro-familie au fost mediatizate prin rețeaua Focus on the Family – o organizație cu peste 30 de ani de activitate – care și-a manifestat public sprijinul față de familia românească și prin rețeaua sa de emisiuni radio, care ajung zilnic în casele a peste 220 de milioane de cetățeni din întreaga lume. Asociația Familiilor din România a beneficiat și de suportul mediatic al rețelei canadiane LifeSiteNews, cu sute de mii de abonați, care a difuzat informări și apeluri în sprijinul activiștilor români ai familiei din România.

Vadim își înjură familia confesională

Componenta americană a network-ului de protecție a familiilor este în mare parte formată din baptiști. Practic, Vadim, când a aruncat cu muia în geam, și-a înjurat propria familie confesională. Ne aducem aminte că Tribunul homosexualilor și-a dezvăluit secretul confesional în anul 2000, când Vadim s-a adresat președintelui prietenește, ca de la frate la frate, George W. Bush, la vremea aceea candidat al Partidului Republican la Casa Albă, mărturisindu-i marea sa taină: Vadim este fiu de pastor baptist, calitate în care s-a rugat intens pentru victoria baptistului Bush în alegerile pentru Casa Albă. „De altfel, în propria familie, mă bucur să am un predicator american, fratele Martin Marlette, din Texas, care este căsătorit cu fiica sorei mele“, afirma Vadim Tudor în scrisoarea adresată lui George W. Bush, pe care îl firitisește cu apelativul „frate George“, recomandându-i în același timp să citească Psalmii 23 și 91. Desigur, Vadim a uitat să-i menționeze „fratelui Bush“ că „fratele Malette“ a fost reținut ca un infractor ordinar, în 1998, pe Aeroportul Otopeni, în timp ce încerca să scoată ilegal din țară copilul soției sale – fără acordul acesteia.
Ca boschetar ce sunt (bush-ist, pe americănește) nu pot să nu mă declar parțial de acord cu Vadim, deoarece Bush, deși a ucis în masă, mi se pare, comparativ cu Obama, parfum curat de roze. Asta nu înseamnă, desigur, că încurajez visele în care se scaldă Vadim cu privire la my popow sau my dick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.