Acasă Actualitate Vanghelie : Doctorul stă lângă o gașcă de hoți

Vanghelie : Doctorul stă lângă o gașcă de hoți

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD București, Marian Vanghelie, a declarat, ieri, că la turul doi al localelor nu va vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga, adăugând că liderul partidului Mircea Geoană nu e implicat în administrația locală și nu știe ce se întâmplă lângă independentul Sorin Oprescu.
"Eu, în calitate de președinte al PSD București, nu voi vota nici cu Sorin Oprescu, nici cu Vasile Blaga", a declarat Vanghelie, într-o conferință de presă.
Întrebat în legătură cu recomandarea președintelui PSD, Mircea Geoană, privind susținerea lui Sorin Oprescu în turul doi pentru Primăria Capitalei, Vanghelie a răspuns: "Nu am auzit ce a spus Geoană. Geoană nu e implicat în administrația locală și nu știe ce se întâmplă lângă independentul Sorin Oprescu, care stă lângă o gașcă de hoți".
Președintele PSD București l-a atacat dur pe candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, pe care l-a numit "demagog de serviciu".
"Ca președinte al PSD București eu nu votez pe niciunul dintre cei doi candidați. Blaga va conduce mafia lui Traian Băsescu și a lui Videanu, în timp ce Oprescu va conduce cu Bobic în stânga și cu Popoviciu în dreapta și nu va avea niciun Consiliu General", a spus Vanghelie.
Totodată, Vanghelie l-a numit pe Oprescu "un erou matinal de dimineață care vine călare pe un cal alb pentru a scăpa Bucureștiul" și l-a acuzat că îi are în spate pe oamenii de afaceri Costel Bobic și Puiu Popoviciu.
"Sorin Oprescu este un demagog ieftin. Un așa-zis independent. Iar, dacă va ajunge primar, gașca de gulere albe din București se va muta în casă la el", a declarat Vanghelie, adăugând că "Sorinel Oprescu este un demagog de serviciu care va conduce de la Sala Palatului".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.