Acasă Actualitate Vasile Blaga a fost achitat de Tribunalul București

Vasile Blaga a fost achitat de Tribunalul București

DISTRIBUIȚI

Vasile Blaga a fost achitat de judecătorii Tribunalului București pentru că fapta de care a fost acuzat nu există.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În perioada 2011-2012, în calitate de secretar general a unui partid aflat la guvernare, inculpatul Blaga Vasile a primit în patru rânduri, de la o societate comercială reprezentată de inculpatul Berdilă Horațiu Bruno, suma totală de 700.000 euro, în schimbul exercitării influenței prin intermediul inculpatului Ștefan Gheorghe (vicepreședinte al aceluiași partid) asupra unei persoane care a deținut consecutiv funcții de conducere la două companii naționale, astfel încât firma reprezentată de Berdilă Horațiu Bruno să obțină contracte la cele două companii naționale.
Suma totală de 700.000 euro a fost primită prin intermediului inculpatului Ștefan Gheorghe, vicepreședintele respectivei formațiuni politice (500.000 euro) și printr-un alt intermediar (200.000 euro).

Citește

Falsul general SRI Dan Grigoriu i-a mințit pe procurorii DNA: nu i-a dat șpagă lui Vasile Blaga

2 COMENTARII

 1. TAVARICI DONG-DONG,
  Dulaii latra, este drept :::: fara convingere, si caravana trece.
  Intrebatzi-l pe tavarici dong-dong daca Unirea cu Romania se va face vreo data. El care vede in viitorul indepartat la fel ca stalin si putin. Oricine cu scaun la CAP stie ca UNIREA se va face mai repede decat se prognozeaza.
  Caravana trece si Nato se va instala la Chisinau. Caravana trece si limba romana intra in constitutzie.
  Caravana trece si dong-dong face anticamera la chisinau pentru a fi primit de Dl IOHANNIS la Bucuresti.
  Trebue sa ai tupeu pentru a te milogi la cei pe care ii insultzi.
  Eu sunt basarabean, dar nici odata in satul meu nu am auzzit un concetatzean sa- mi spuna ca vorbeste limba moldoveneasca.

  Am auzit ca suntem moldoveni cum zic si eu ca sunt basarabean sau altzii care spun ca sunt olteni, ei si ?????? dar totzi suntem romani.

  NU sunt de acord, in totalitate cu Domnul IOHANNIS. Este un mare presedinte roman , de talia lui Carol i_ si Ferdinand intrr’adevar, si sunt sigur ca va DOMNI inca 20 de ani la carma statului roman dar este un DAR;DAR.
  Sunt de acord ca trebue datzi bani guvrnului actual pentru a ajuta poporul insa trebue acordata o mare atentzie partidelor pro UNIRE ajutindu-le cu sume foarte importante pentru a-si mari influentza in tzara. Daca Romania nu-si poate permite sa ajute partidele pro- UNIRE atunci sa lse sponsori romani pro-UNIRE sa ajute partidele pro-UNIRE din Basarabia si din alte tzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.