Acasă Actualitate Victor Ciutacu despre „vestitorul Apocalipsei”: Și Raed Arafat va fi expus că...

Victor Ciutacu despre „vestitorul Apocalipsei”: Și Raed Arafat va fi expus că a colaborat cu Securitatea

DISTRIBUIȚI

Jurnalistul Victor Ciutacu consideră că deconspirarea lui Mugur Isărescu drept colaborator al Securității a fost o execuție la comandă, iar acesta va fi mazilit. De asemenea, Ciutacu avertizează că ar putea urma un alt ”trofeu”, Raed Arafat.

”Sper ca până mâine dimineață, când va fi dat statul de drept liber la publicat (cu adnotări și contextualizat) informația, să apară textul cu Isărescu patriotul care a nenorocit niște străini care ne doreau răul, nu români. Plus că omul era, de fapt, falnic securist, nu un amărât de turnător. Și se mai și pricepe cu banii, îl știe lumea bună, iar fără el se prăbușește țărișoara sub noi.
Ca să n-avem vorbe, evident că execuția subită a imposibilului de schimbat din funcție e comandă, dar asta nu înseamnă că pe fond se modifică ceva.
P.S. Când l-o ajunge rândul pe Arafat, să nu ziceți că nu v-am făcut atenți înainte”, scrie Victor Ciutacu.

Textul lui Ciutacu are cel puțin o inadvertență: Mugur Isărescu nu a turnat cetățeni străini, ci români, colegi de serviciu, administratorul de bloc cum făceau turnătorii.

Dezvăluirea lui Ciutacu vine la câteva zile după ce acesta s-a enervat foarte tare în studioul România TV când Arafat a recomandat românilor să nu-și cumpere vacanțe în străinătate pentru această vară.

Citește și Promovarea frenetică a lui Arafat la Antene, efectul legăturii securistului Dan Voiculescu cu omul Organizației pentru Eliberarea Palestinei?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.