Home Actualitate Victor Ponta o ia pe urmele lui ,,Ghin-IonIliescu„și aduce neșansa ...

Victor Ponta o ia pe urmele lui ,,Ghin-IonIliescu„și aduce neșansa pe unde trece

DISTRIBUIŢI

 

Cândva, Ion Iliescu devenise un soi de ,,Piază rea„ care, pe ori unde trecea, aducea după sine, ba decesul personalității care-l primise în vizită oficială, ba cine știe ce dezastre naturale. Un lanț de coincidențe sinistre care, pe vremuri, i-au și adus porecla ,,Ghi-Ion Iliescu„. Brav urmaș ideologic al bătrânei codoașe comuniste, mai tânărul său ucenic Victor Viorel Ponta pare să-i calce pe urme și în această privință. Până mai ieri, soliștii Paula Seling și Ovi, erau cotați ca având oarece șanse de a ocupa un loc onorabil la ediția Eurovision 2014. Ei bine, a fost suficient ca Premierul Ponta să se ducă, habar nu avem pe banii cui, la acest Festival, pentru ca reprezentanții noștri să se claseze pe un insignifiant loc 12.

De fapt, aceasta nici măcar nu este prima ocazie în care prezența lui Ponta lovește mai dur decât o piază rea. În primăvara aceasta, el s-a aflat în tribune, la meciul de rugby Georgia – România, disputat în Cupa Europeană a Națiunilor. Un meci deosebit de important pe care echipa României l-a pierdut cu 22 -9. Habar nu avem ce o fi căutat Victor Ponta în tribune. Dar, cert este un singur lucru: la un moment dat, camerele TV l-au surprins în timp ce căsca de-i trozneau fălcile.

Prezența lui Victor Ponta nu aduce mai mult noroc nici aici acasă. La un moment dat, inundațiile de acum câteva săptămâni păreau să se mi fi potolit. A fost deajuns ca el să-și facă apariția, aproape cărat pe sus într-o barcă pneumatică, mai fudul și mai impertinent decât un pașă plimbat cu lectica, pentru ca, peste doar câteva zile, să se producă o nouă repriză de inundații, cu mult mai grave decât primele. Aproape că am cam început să ne temem că Romania a fost deja lovită de ,,Piazo-Ponta„.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.