Home Actualitate Video: Adio mega-moschee în București. Terenul a fost „spurcat”

Video: Adio mega-moschee în București. Terenul a fost „spurcat”

DISTRIBUIŢI

O mega-moschee ar trebui să se ridice în nordul Bucureștiului, după ce Guvernul a alocat un teren în acest sens cultului musulman. Numai că sunt mulți români care nu-și doresc ridicarea unei astfel de construcții, mai ales că a fost răspândită temerea că ar putea ajunge în România teroriști islamiști.

Astfel, câțiva bucureșteni au copiat un gest făcut în Spania, prin care s-a împiedicat ridicarea unei moschei în Sevilla.

Cunoscând obieciurile și regulile islamice ce interzic ridicarea unei moschei pe pământ cotaminat, spurcat de porc, pământ care astfel nu mai este sacru și nu mai îndeplinește condițiile pentru a putea fi construit acolo un lăcaș de cult islamic, locuitorii au îngropat un cadavru de porc pe acel pământ și au facut în așa fel încât să afle și presa și evenimentul să fie mediatizat.

Ei au dus la păscut câțiva porci pe terenul pe care ar trebui ridicată moscheea. Asta, nu înainte de a-i vopsi în culorile tricolorului. Și, asta nu e tot. Au cumpărat un porcușor de lapte, congelat, și l-au îngropat în locul vizat de cultul musulman pentru construirea clădirii, anunță stiripesurse.ro. Creștinul rostește și câteva cuvinte emoționante, mărturisind că a făcut acest gest în memoria domnitorilor români care s-au jertfit în luptele cu turcii. Dumnezeu să-i ierte!

{youtube}zrfi0tZF8Ek{/youtube}

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.