Acasă Actualitate Video: Liviu Dragnea, ieșire nervoasă despre dosarele sale de la DNA

Video: Liviu Dragnea, ieșire nervoasă despre dosarele sale de la DNA

DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea a participat la o reuniune a Organizației Pensionarilor PSD, desfășurată la Palatul Parlamentului, în timp ce în sala de plen se dezbătea moțiunea de cenzură a Opoziției la adresa Guvernului Tudose.
Întrebat despre ce a discutat cu pensionarii acesta a spus că a discutat chestiuni de suflet. Întrebat de o jurnalistă de la Realitatea TV dacă a discutat și despre dosarea sale, acesta a țipat la ea: „Da! Și despre dosarele mele, domnișoară!”. Când jurnalista l-a întrebat de ce țipă la ea, Dragnea a coborât tonul: „Nu, nu țip, doar să auziți foarte bine.”

Lui Liviu Dragnea i s-a tăiat orice sursă legală de venit pentru asigurarea recuperării prejudiciului: i s-a pus sechestru inclusiv pe veniturile de la Camera Deputaților.
DNA a anunțat că „privind suspiciunea constituirii unui grup infracțional organizat în vederea obținerii frauduloase a unor sume de bani prin contracte finanțate cu bani publici, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, în conformitate cu art. 249 C. proc. pen. și art. 20 din Legea 78/2000, au instituit măsuri asigurătorii asupra bunurilor mobile și imobile deținute de următorii suspecți:
DRAGNEA NICOLAE-LIVIU, președintele al Consiliului Județean Teleorman la data faptelor – sechestru asigurător și poprire asigurătorie până la concurența sumei de 127.547.366,34 lei asupra tuturor bunurilor mobile și imobile, acțiunilor și părților sociale deținute de acesta în cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum și asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de către terțe persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.