Acasă Actualitate VIDEO-Viorica Dăncilă: numai două persoane afirmă „MUIE PSD” și ele nu reprezintă...

VIDEO-Viorica Dăncilă: numai două persoane afirmă „MUIE PSD” și ele nu reprezintă poporul român

DISTRIBUIȚI
Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnaliști cum își explică fenomenul ”M..e PSD” și faptul că peste tot românii strigă acest slogan. Dăncilă a spus că oamenii care fac astfel de afirmații nu reprezintă poporul român.
”Două persoane nu înseamnă toată lumea. Marea majoritate sunt oameni care știu că bunul simț și violența nu sunt caracteristice poporului român. Cei care fac astfel de afirmații nu reprezintă poporul român”, a spus Viorica Dăncilă.

8 COMENTARII

  1. Mai Trista figura!!!! nu doua persoane striga asa ceva ci milioane de oameni pentru coruptia care ati dezvoltat-o la nivel de stat , pentru curvele politice pe care s-au cocotat pe functii de raspundere in toate deconcentratele, scoli, spitale, pentru jigodiile care au fost puse in functii de comanda in politie MAI, politia de frontiera , Vama etc . Viorica da un vot de excludere lui Arsene zis Soseta de la Neamt ca va faceti in continuare de cacat in Moldova!!!!!!!!!!!si trimite Corpul de Control la Neamt la IPJ Neamt si Copnsiliul Judetean Neamt!!

  2. POLITRUCILOR NAUCILOR NU MAI RASPANDITI IN JURUL VOSTRU ATROCITATI, GROZAVII, ETC CARE-I DETERMINA PE ROMANI SA-SI IA LUMEA IN CAP ………

  3. Viorico tu de cate ori deschizi gura spui cate ceva care ii fac pe romani sa se intrebe daca esti proasta sau vrei sa ii enervezi,asa ca pentru tine ar fi mai bine sa vorbesti cat mai putin spre deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.