DISTRIBUIȚI

UPDATE ora 22.00: Cei doi patroni au fost reținuți. „În cursul zilei de azi, în dosarul privind incendiul izbucnit pe 26 august 2023 în urma unor explozii ce s-au produs în localitatea Crevedia din județul Dâmbovița, procurorul de caz din cadrul Secției de urmărire penală criminalistică a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și reținerea a doi inculpați, administratori ai unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, prev. de art. 255 alin 1 și 2 din Codul Penal).

Totodată, în cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și față de o persoană juridică, societate comercială cu sediul social în municipiul Caracal, județul Olt, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, prev. de art. 255 alin. 1 și 2 Cod penal”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Patronii și administratorii fostei stații GPL care a explodat la Crevedia, Ionuț Doldurea și Ionuți-Cosmin Stângă au fost aduși la audieri la Parchetul General din București. Procurorul de caz este cunoscutul Marius Iacob cunoscut pentru tenacitatea și severitatea sa. Cel mai probabil cei doi infractori vor fi reținuți și apoi prezentați judecătorilor pentru arestare preventivă.

Avocatul lui Doldurea a declarat că nu ştie pentru ce a fost adus clientul său.

„Nu am niciun mesaj acum. O să aflăm şi noi (care sunt acuzaţiile, n.r.). Nu ştiu mai multe”, a spus avocatul.
Ionuţ Doldurea este fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Citește despre legăturile firmei celor doi cu Culiță Corina fostă parteneră de afaceri cu Boris Golovin ofițer GRU și Natalia Rybchenko alias Natalia Niță, fostă angajată a ambasadei Rusiei la București, patroana Aik Energy Ltd (Valahia Gaz) într-o anchetă realizată de jurnalistul Andrei Marin pe anchetatorii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.