Acasă Politic Ciolacu şi-a angajat 150 de oameni la SGG numai în iulie 2023

Ciolacu şi-a angajat 150 de oameni la SGG numai în iulie 2023

DISTRIBUIȚI

Conform ultimelor date publicate, Guvernul PSD-PNL s-a umflat cu mii de angajaţi de când PSD şi PNL sunt la putere.

Numai în luna iulie 2023, în timp ce premierul PSD Marcel Ciolacu promitea că reduce cheltuielile statului, la Secretariatul General al Guvernului au fost angajaţi 150 de oameni, comparativ cu iunie 2023.

În iulie 2023, la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi la Ministerul Finanţelor sunt cu câte 500 de angajaţi mai mulţi decât în urmă cu un an (iulie 2022), asta în timp ce avem mari întârzieri la reformele din PNRR, iar încasările la bugetul de stat sunt dezastruoase chiar conform coaliţiei PSD-PNL care susţine Guvernul. Şi alte ministere şi-au crescut considerabil numărul angajaţilor în această perioadă: plus 130 de angajaţi la Ministerul Mediului, 50 la Ministerul Economiei şi încă 50 la Ministerul Familiei pentru că tupeul pe bani publici nu are limite.

„Oamenii nu pot plăti taxe şi impozite suficiente pentru cât poate Guvernul acesta să angajeze funcţionari a căror utilitate nu se vede niciunde. Aşa că Guvernul a decis ca toată lumea să plătească mai mult ca să poată angaja ei şi mai multe pile, relaţii şi cunoştinţe de la partid”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

USR îi cere premierul PSD Marcel Ciolacu să oprească angajările politrucilor şi risipa din bani publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.