Acasă Actualitate Vinzi un obiect care nu e original, poți să ajungi la pușcarie

Vinzi un obiect care nu e original, poți să ajungi la pușcarie

DISTRIBUIȚI

Acum 2 zile, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au prins în flagrant o femeie în vârstă de 39 de ani, în timp ce oferea spre vânzare un telefon mobil, replică a unuia original.

În jurul orei 21.00, Poliția Capitalei a fost sesizată de către un tânăr în vârstă de 23 de ani cu privire la faptul că, în urma unei discuții purtate cu cea în cauză prin intermediul unui site de vânzări, a achiziționat de la aceasta un telefon mobil pentru care a plătit suma de 1.600 de lei.

Ulterior, în urma verificărilor, acesta a constatat că telefonul mobil cumpărat este doar o replica a modelului original pe care îl solicitase.

Imediat, persoana vătămată a determinat un cunoscut să reapeleze numărul de contact din anunț, în vederea achiziționării unui alt telefon mobil, ocazie cu care bănuita a oferit spre vânzare același model de telefon despre care susținea că este original, stabilind o întalnire în vederea cumpărării.

În jurul orei 22.50, polițiștii Secției 21 s-au deplasat în locația indicată, respectiv Calea Crangași, sector 6, unde au identificat și prins femeia bănuită de comiterea infracțiunii în timp ce încerca să vândă un telefon replică, despre care afirma ca este original.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și tentativă la înșelăciune, cu bănuita în stare de reținere, urmând a fi prezentată magistraților.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.