Acasă Actualitate Viorica Dăncilă înregistrată în şedinţa cu parlamentarii PSD cum îi amenință cu...

Viorica Dăncilă înregistrată în şedinţa cu parlamentarii PSD cum îi amenință cu dosare penale dacă votează moțiunea de cenzură

DISTRIBUIȚI

Premierul Viorica Dăncilă le-a ținut astăzi o cuvântare parlamentarilor PSD și i-a amenințat cu dosarele penale în cazu în care vor vota moțiunea de cenzură. Astfel, dacă actuala opoziţie ar pune mâna pe putere, ar reveni vremurile în care liderii PSD ar fi vânaţi cu dosare iar SS, secția condusă de Adina Florea ar dispărea. Publicaţia Newsweek a prezentat o înregistrare audio din şedinţa PSD.

„Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt legate de comisari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?”, a spus Dăncilă.

„Este bătălia noastră contra opoziției. Este bătălia tuturor. Nu numai a mea sau a Guvernului. Este o bătălie comună. Eu cred că vom ieși mai întăriți din această bătălie și că acesta (aceasta – n.r.) ne va aduce un scor electoral mai mare. Scor electoral care ne va ajuta la alegerile locale și, bineînțeles, la alegerile parlamentare. (…)
Dacă cineva din sală crede că vrea să voteze la moțiune sau să plece, eu cred că este corect să-mi spună acum. Eu nu cred în ceea ce afirmă Orban sau Ponta că vor mai pleca de la PSD nu știu câți. Eu nu cred că de la PSD vor mai pleca. Dimpotrivă, am convingerea că la PSD se vor întoarce… pentru că nu văd ce poate să le ofere ceilalți. Toți îl cunoaștem pe Victor Ponta”, a mai afirmat Dăncilă.

Ascultă aici de la minutul 5.30

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.