Acasă În Lume Dan Nica a fost respins de Comisia Europeană. România trebuie să trimită...

Dan Nica a fost respins de Comisia Europeană. România trebuie să trimită o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european

DISTRIBUIȚI

Dan Nica a fost respins de Comisia Europeană, anunță Digi24. România va fi nevoită astfel să trimită o a treia propunere pentru portofoliul de comisar european.

Jurnalista Magda Grădinaru de la ziare.com a discutat cu un oficial european în această seară care i-a explicat că Guvernul Dăncilă a trimis abia ieri o scrisoare către Comisia Europeană conținând numele unui candidat care însă fusese respins anterior de Ursula von der Leyen, în urma interviurilor cu Plumb și Nica, președinta alegând-o pe Plumb.

Viorica Dăncilă abia ieri a înțeles că trebuie să retrimită o propunere de comisr la Buruxelles după ce un oficial al Comisiei a declarat pentru Mediafax că România nu a mai trimis o nouă propunere după respingerea în Comisia JURI a Rovanei Plumb.

Întrebată despre situație, Dăncilă a răspuns: „Nu am făcut propunerea? Nu am mers cu două propuneri? Le-am trimis de atunci, cele două propuneri. Nu am mers pe două propuneri?”, a afirmat luni, la Parlament, Viorica Dăncilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.