Acasă Actualitate Vlad Voiculescu rămâne ministrul Sănătății. Susținut de mogulii A3 și RTV, Tătaru...

Vlad Voiculescu rămâne ministrul Sănătății. Susținut de mogulii A3 și RTV, Tătaru pierde cursa

DISTRIBUIȚI

Update ora 23.00: Premierul Florin Cîțu nu a cerut revocarea ministrului Sănătății așa cum presau Ciutacu și Gâdea în studiourile A3 și RTV. 

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni, la Parlament, că soluția tensiunilor din Coaliție „este dialogul”. Acesta a precizat că a avut o discuție cu liberalii și că „nu se va ajunge la o solicitare de demisie”, în ceea ce îl privește pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu.

Surse USR PLUS au declarat pentru Digi24.ro că „nu se pune problema” nici a înlocuirii lui Vlad Voiculescu de la Sănătate.

Mogulii Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță, cu mari interese în sănătate, l-au luat ca țintă pe Vlad Voiculescu la Antena 3 și România TV într-o încercare fără precedent de a-l face să demisioneze pentru a-l reinstala pe ministrul preferat de ei, Nelu Tătaru. Deocamdată, Vlad Voiculescu rezistă cu succes presiunilor.

În mod evident Vlad Voiculescu deranjează avantajele mogulilor obținute de-a lungul timpului și conservate perfect de Nelu Tătaru când a fost ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.