Acasă Actualitate VREMEA în weekend: Ce temperaturi vor fi în țară, în București, la...

VREMEA în weekend: Ce temperaturi vor fi în țară, în București, la munte și la mare

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, vremea va fi ușor instabilă în țară. Cerul, variabil, va prezenta înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și în primele ore ale nopții. Local în zona de munte, în estul și sud-estul țării și pe arii restrânse în rest se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade.
Duminică, valorile de temperatură vor fi în creștere, vremea devenind călduroasă în vestul și în sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în jumătatea estică a teritoriului și în zona de munte, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 33 de grade, iar cele minime în general între 12 și 21 de grade.
În BUCUREȘTI:

Cerul va fi variabil sâmbătă, cu înnorări temporare după-amiaza și în primele ore ale nopții când vor fi condiții de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în creștere,  va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade.
La MUNTE:
Sâmbătă, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și în primele ore ale nopții când local se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă.

Valorile de temperatură vor fi în creștere duminică, vremea devenind caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza când izolat vor fi ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.
La MARE:
Vremea se menține în general instabilă sâmbătă. Cerul va fi variabil, temporar noros, când trecător vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade.  
Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 17 și 18 de grade, mai ridicată în zona deltei până la 22 de grade.
Duminică, vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. După-amiaza, vor fi condiții pentru averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla   slab și moderat, cu   intensificări trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 20 și 22 de grade.
Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 și 19 de grade, mai ridicată în zona deltei până la 22 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.