Home Actualitate Weekend însorit și cu maxime de 24 de grade

Weekend însorit și cu maxime de 24 de grade

DISTRIBUIŢI

În prima parte a nopții va mai ploua slab, local în Banat și în Oltenia și izolat în restul țării, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va avea intensificări în regiunile sudice, cu viteze mai mari în Banat și pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiuni și 12 grade în Dealurile de Vest.

Sâmbătă vremea devine frumoasă în cea mai mare parte a țării, iar câțiva stropi de ploaie pot apărea în prima parte a zilei, doar prin Crișana, Banat și în vestul Transilvaniei. În schimb, vântul va sufla cu putere aproape peste tot, iar în sudul Banatului rafalele vor depăși 50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade pe litoral și 24 de grade în nord-vestul și centrul țării.
Weekendul se încheie cu vreme însorită în cea mai mare parte a țării. Doar prin sud și în zonele înalte de relief, duminică seara pot să apară câteva averse cu tunete și fulgere.
În schimb, de luni, vremea redevine instabilă în toate regiunile, iar ploile se vor înmulți și vor fi mai abundente tot în sud-vest și la munte. Vântul va continua să prezinte intensificări, însă temperaturile rămân plăcute.
Vremea în București
În Capitală, mai sunt condiții să plouă slab, însă doar în prima parte a nopții. Vântul va sufla in general moderat, iar temperatura va coborî până la 8 grade Celsius.
Sâmbătă vremea va fi frumoasă, iar temperaturile foarte plăcute. Astfel, după-prânz, termometrele vor înregistra 19, poate chiar 20 de grade. Vântul va fi ceva mai alert.
Sfârșitul de săptămână aduce în București timp însorit, vânt alert și maxime de până la 20 de grade. În schimb, de luni, vremea se schimba din nou. Asta înseamnă că reapar ploile în aversă, descărcările electrice, iar temperaturile maxime mai pierd câteva grade. În jur de 18 grade vor fi în timpul dupa-amiezelor.  

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.