Acasă Auto Bolizii Honda pe doua roti cuceresc Bucurestiul

Bolizii Honda pe doua roti cuceresc Bucurestiul

DISTRIBUIȚI

Existau putine semne ale succesului celui mai mare producator de motociclete atunci cand Soichiro Honda a pornit aceasta afacere intr-o casa din lemn. Prima sa idee a fost sa produca biciclete autopropulsate prin montarea unui motor pe un cadru de bicicleta. El a reusit sa transforme de-a lungul anilor Honda in ceea ce este astazi: unul dintre cei mai puternici producatori mondiali de vehicule pe doua roti.

Inca din momentul infiintarii companiei, Honda Motor Co. Ltd. si-a propus sa produca vehicule de cea mai inalta calitate la preturi rezonabile. In cei 55 ani de existenta, Honda a devenit etalonul industriei moto mondiale – peste 100 milioane de motociclete produse; o cota de piata mondiala de 43%; peste 500 de victorii in cursele de Grand Prix, stabilind un record neatins de nici un alt producator de la inceputul Campionatului Mondial, in 1948; recunosterea mondiala in ceea ce priveste calitatea produselor si imaginea de piata a marcii. In 2002 Honda si-a mentinut pozitia de lider de piata in Europa, reusind o crestere a cotei de piata de la 20,9% la 21,3%, performanta reusita si datorita avantajelor oferite de detinerea celor doua facilitati de productie localizate in Italia si Spania si a unei retele de distributie formata din peste 30 de filiale si distribuitori nationali.

Gama de motociclete Honda este compusa din 10 familii de produse: Naked, Super Sport, Touring Sport, Touring, On/Off, Enduro, Cross, Custom, 125cc si Scutere, toate acestea fiind disponibile incepand din aceasta saptamana si in Romania prin Inter Motorcycle, importator unic. Serviciile de vanzare si postvanzare in Romania vor fi coordonate de importator, acesta oferind o perioada de garantie de doi ani fara limita de kilometri.

Planul de vanzari pentru 2003 prevede un volum de 50 de unitati, urmand ca in 2004 sa se atinga cifra 200.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.