Acasă Bref Dezlegări

Dezlegări

DISTRIBUIȚI

Conform ultimelor informații, Boldea este așteptat în țara noastră în următoarele zile, după ce se va preda de bunăvoie și silit de împrejurări consulatului român de la Nairobi. Cu ocazia anunțului Boldea a mărturisit că procurorii DIICOT l-au bătut la anchetă (lucru de care și-a dat seama de-abia în Africa) și că „toți procurorii din Galați sunt cumetri între ei”. Mare noutate! ?ê?£i cumătrul Bercea Mondial a pățit-o încasând șapte ani de închisoare. Arestat și el în rețeaua Boldea, liderul PNL Galați, Bogdan Boza, a anunțat că vrea să candideze pentru Parlament considerând pesemne că s-a calificat pentru deputăție la pușcărie (un fel de clasă pregătitoare pentru politicienii preșcolari!) – așa cum a făcut și Becali care a ajuns europarlamentar și Dan Diaconescu care se visează „viitorul președinte al României”. Totul e să ai înccredere în incapacitățile tale și în simpatia populației pentru neajutorați. Dl. Prigoană, spre exemplu, care va candida la Primăria Capitalei din partea PDL și UNPR, este convins că „voi fi sprijinit și de PSD și de PNL”, „Chiliman mă va susține, la fel și Vanghelie” iar „PPDD bănuiesc că mă va suține tot pe mine”.
N-ar fi grozav să-i auzim pe cei din USL scandând: vrem prigoană? La Buzău, în schimb, nimeni nu susține pe nimeni. Acolo s-au certat întâi cei din PSD și PNL pentru că funcțiile deținute de PSD au fost cedate PNL iar acum se ceartă cei din UNPR cu PDL din același motiv. Liderul UNPR Buzău, celebrul Ion Vasile, prieten cu Hayssam și fost mare șef PSD care călca în picioare steagurile adversarilor, s-a supărat pe dl. Cezar Preda (PDL) care „e un om lipsit de onoare” și nu respectă împărțeala funcțiilor. Probabil că Ion Vasile a învățat această insultă pretențioasă de la dl. Antonescu care face risipă la acest capitol – spre deosebire de Becali care preferă polemicile elegante: „el mi-a zis mie oligofren, eu i-am zis zdreanță, dar nu ne-am insultat”. Duminică a fost însă dezlegare la pește – și chiar la adversari așa că la emisiunea „Politică și delicatețuri”, Mircea Dinescu și Elena Udrea au tocat împreună roșii, ceapă și ardei pregătind un pește pe care l-au savurat în timp ce solista unui taraf le cânta: „eu de-al dracu' ce eram, nu mâncam nimic”. Le sta bine laolaltă: amândoi mânuiau bine cuțitele.
Tot la Politică și delicatețuri se înscrie și vizita fostului premier laburist britanic Tony Blair la București, la invitația PSD. Dacă Blair e liber de contract, n-ar putea să candideze în locul dlui Ponta? Please!

Tia ?ê?£erbănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.