DISTRIBUIŢI

Comunicat de presă

                             20 iulie 2022

Lansarea proiectului

„DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA PUNCTUL DE LUCRU DIN VATRA DORNEI, ÎN CADRUL SC EXPERT BUSINESS CONSULTING SRL, PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE ȘI DOTĂRI”

EXPERT BUSINESS CONSULTING S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA PUNCTUL DE LUCRU DIN VATRA DORNEI, ÎN CADRUL SC EXPERT BUSINESS CONSULTING SRL, PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE ȘI DOTĂRI”, cod MYSMIS 132773, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Valoarea totală a proiectului este de 274,395.73 lei, din care valoarea sumei nerambursabile de 184,467.71 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piața serviciilor turistice, îmbinată cu creșterea competivității la EXPERT BUSINESS CONSULTING S.R.L., prin dezvoltarea activității și creșterea productivității firmei. Investiția propusă spre a fi realizată prin acest proiect este achiziția simplă de echipamente și dotări ce vor fi utilizate în cadrul pensiunii existente, aducând un plus de funcționalitate și confort turiștilor cazați în unitate.

Obiectivele specifice sunt următoarele:

  • 1 Creșterea nivelului de eficiență a firmei prin prestarea de servicii turistice integrate, mai calitative față de momentul curent. Acest obiectiv se atinge cu ajutorul echipamentelor și dotărilor noi și performante, solicitate prin proiect, aferente derulării activității de prestări servicii turistice.
  • S.2 Creșterea numărului de turiști prin prestări de servicii turistice, prin achizitia unor echipamente și dotări tehnologice specifice bucătăriei și restaurantului – noi și inovative, care utilizează tehnologii moderne în vederea eficientizării activității, ce urmează să fie utilizate în activitatea curentă a societății.

Durata de implementare a proiectului este de 46 luni, respectiv între data 08.07.2019 și data 30.04.2023.

Informații suplimentare se pot obține la: tel: 0752100160, email: zdrob_daniela@yahoo.com.

Persoană de contact: ZDROB DANIELA GEORGETA (manager de proiect).

Investim în viitorul tau! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.