Acasă Comunicate „Inovarea și revitalizarea mediului rural” intră în atenția publicului larg

„Inovarea și revitalizarea mediului rural” intră în atenția publicului larg

DISTRIBUIȚI

București, 23 iunie 2014

S.C. CORTECH MED S.R.L în calitate de beneficiar, împreună cu S.C. INDUSTRIAL EURO STAR S.L.R, S.C. DECORSIM S.R.L si S.C. EGREGOR MARKETING S.R.L. în calitate de parteneri, au demarat  proiectul POSDRU „Inovarea și revitalizarea mediului rural” ID 126607.

Anunțul public a fost realizat în cadrul conferinței de presă ce a avut loc la Bucuresti, vineri, 20 iunie 2014, în incinta Hotelului Palace. La eveniment au participat membrii proiectului, presa, dar și persoane interesate de a beneficia de ceea ce oferă proiectul.

Perioada de implelentare a proiectului este de 18 luni, aceasta desfășurându-se între 30.05.2014-30.09.2015. Proiectul va fi cofinanțat prin Fondul Social European (FSE). Obiectivele proiectului includ un set de activități integrate care vizează informarea și consilierea profesională, dezvoltarea și furnizarea programelor de formare profesională, mediere și asistență și consiliere pentru demararea unei afaceri în mediul rural din regiunile de implementare. Inițiativa va diversifica opțiunile de angajare în domenii non-agricole și va reduce ocuparea în agricultura de subzistență.

Grupul țintă este de 750 persoane din mediul rural, din Regiunea București-Ilfov și Regiunea Centru, format din 260 persoane în căutarea unui loc de muncă,170 persoane inactive,100 persoane ocupate în agricultura de subzistență,155 șomeri: dintre care 60 șomeri tineri,50 șomeri de lungă durată și 45 șomeri de orice categorie, 50 angajați din mediul rural și 15 manageri din mediul rural.

Rezultatul contribuie la reducerea şomajului prin atragerea şi menţinerea celor ce fac parte din grupul ţintă, pe piaţa muncii.

Persoană de contact:

dorin@ruralposdru.ro

Dorin SCUTARASU

Asistent relatii publice

„Inovarea si revitalizarea mediului rural”

Tel: 0747.27.66.66
E-mail: dorin@ruralposdru.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.