Home Dezvăluiri Alina Măgureanu e de neoprit: o bagă inclusiv pe maică-sa la pușcărie

Alina Măgureanu e de neoprit: o bagă inclusiv pe maică-sa la pușcărie

DISTRIBUIŢI

Frumușică, aranjată și 100% blondă, fosta noră a infractorului cu mâinile pline de sângele românilor, Virgil Măgureanu ne delectează la posturile de televiziune cu denunțurile pe care le face împotriva fostului socru, a fostului soț și a celor care au constituit anturajul acestora. Toată lumea se întreabă dacă Alina Petre, fostă Măgureanu are și un coordonator în această acțiune. Nu știm răspunsul la această întrebare dar dacă are unul, ori acesta este un dobitoc, ori nu-i pasă de mama Alinei.
Astăzi pe contul său de facebook, Alina a povestit că „în data de 18.12.2014 familia Măgureanu a început un proces împotriva mamei mele pretinzând că dânșii sunt proprietarii reali ai terenului și casei ei!?!? Nu au prezentat nici o probă și totuși procesul a început și continuă într-un mod ciudat. Uneori Virgil Măgureanu intră, înaintea procesului, în biroul judecătoriilor. Alteori, judecătoarea, la cererea foștilor socrii (n.r. greșeala îi aparține Alinei), dă pe toată lumea afară din sală, inclusiv avocații, și pune presiune pe mama mea, rămasă fără apărarea prevăzută de constituție. Marian Măgureanu, a schimbat încuietorile casei mamei, aceasta a depus plângere la poliție. După ce Poliția Snagov a încadrat cazul la „tulburare de posesie” și ulterior „violare de domiciliu”, brusc au cerut Parchetului Ilfov clasarea cazului. Parchetul a dispus clasarea cazului neluând în considerare declarațiile contradictorii și false ale lui Marian Magureanu, iar procurorul șef a emis o soluție pe care îmi permit să o cataloghez drept o mare confuzie voită între bunul mamei și bunul deținut în comun de mine și fostul soț. Mama a atacat din nou decizia….”

Portalul instanțelor de judecată indică la Tribunalul Ilfov dosarul 3841/93/2014, înregistrat în 18.12.2014 la Secția Civilă prin care Virgil și Maria Măgureanu (și încă trei persoane) au deschis o „acţiune în declararea simulației” față de mama Alinei, Petre Doina-Ileana.

Conform spuselor Alinei, mama ei a lucrat la Ministerul de Finanțe UNITATEA PENTRU COORDONAREA SI VERIFICAREA ACHIZITIILOR PUBLICE, fiind    REFERENT DE SPECIALITATE superior cl II tr 1 gr 5. Astfel i-am identificat declarația de avere depusă în februarie 2014 la eliberarea din funcție. Și ce să vezi acolo? Doamna nu declară nicio casă deținută deși Alina spune că ar fi pe numele ei. Declară doar un teren intravilan în Snagov și un apartament în București. Cum Doina Petre nu deținea în februarie 2014 niciun ban în conturi sau alte bunuri să le vândă și să construiască rapid o casă pe respectivul teren ce avem aici? Un fals în declarația de avere dacă ce spune Alina e adevărat sau Alina minte. Dar având în vedere că procesul deschis de Măgureanu e pe rol și se judecă încă, putem presupune rezonabil că judecătoarea a verificat dacă Doina Petre este proprietar că altfel, de ce ar pune presiune pe ea în sala de judecată așa cum povestește Alina. În plus deținerea casei lui Măgureanu pe numele său și nedeclararea proprietății la ANI poate însemna spălare de bani pentru Măgureni și complicitate pentru cuscra. Să verifice cine trebuie. Eu declar cu mâna pe inimă că nu puteam să am o satisfacție mai mare decât să-l văd pe Măgureanu călcat în picioare de „excepționala” sa noră care e și mama nepoțelei sale, adică de o femeie frumoasă natural (fără intervenții la estetician cum spune presa răutăcioasă că ar avea) și extraordinar de inteligentă (cum nu spune nimeni). Alina, te rugăm, nu te opri aici, spune tot! Sigur mai știi și altele. Și doar tu ai spus că ți s-a explicat că dacă ești martor nu poți fi complice. Du-te și spune tot!
Dreptate, ochii plânși încep să te vadă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.