Acasă Dezvăluiri Alți bani tocați de administrația Firea: Circul condus de Stanoevici plătește sute...

Alți bani tocați de administrația Firea: Circul condus de Stanoevici plătește sute de mii de Euro pe spectacole și încasează mai nimic. Bonus, angajați neplătiți din februarie

DISTRIBUIȚI

Codul Muncii prevede la articolul 161 că salariile se plătesc înaintea oricăror alte obligații bănești ale angajatorilor. Dar la Circul Metropolitan legea este încălcată, mai mulți angajați având de primit bani încă din luna februarie. Motivul? Conducerea circului toacă banii instituției pe alte cheltuieli. Fapta reprezintă infracțiunea de abuz în serviciu, legea încălcată fiind Codul Muncii. Prin luna iulie, Stanoevici dădea vina pe guvern: „Pe mine, ca manager al Circului, m-a lovit mult mai mult decât pe alții, pentru că mie mi s-a tăiat 57% din buget. Primăria a tăiat, dar nu e vina lor, e bugetul pe care l-au primit de la Guvern”, explica Stanoevici în vară.

Ne găsiți și pe pagina de Facebook . Click pentru LIKE! Vă mulțumim!

De la salariul minim Stanoevici s-a văzut direct mare șef

Înainte de a deveni pesedist, Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici câștiga din drepturi de autor echivalentul salariului minim pe economie. Ponta l-a făcut ministru în 2014 iar în 2017, Gabriela Firea l-a făcut director al Circului secondat de o altă artistă de „renume mondial”, Sanda Ladosi.
Mândru că face shopping pe bani publici, Stanoevici anunță cu emfază: „Noi avem spectacole care sunt la nivel european și mondial, nu mai suntem un circ oarecare, am devenit un reper în lumea culturală a Europei, a României nu mai vorbim!”.

Cifrele însă vorbesc de la sine

Spectacolul VIVAT Hollywood în care cântăreți și dansatori de excepție recreează cele mai importante momente din marile filme de music hall americane, a costat 250.000 de Euro. „Vivat Hollywood vine direct de la Londra de pe marile scene din West End și a adunat peste 30 milioane de spectator făcând turul lumii de la New York la Tokyo și până în îndepărtata Australie.” anunța Stanoevici, care a contractat 4 spectacole. Românii nu s-au îngrămădit și au cumpărat bilete de puțin peste 2000 de Euro pe spectacol. Diferența pentru mofturile actorașului care ar vrea președintele României, mai nou, o plătim noi românii, prin semnătura Gabrielei Firea. Și ea, plină de rafinament la fel ca Stanoevici sau ca Ladosi învățată deja să fie ridicată de acasă de DIICOT pentru infracțiuni economice.
Un alt fiasco al lui Stanoevici a fost spectacolul „Benise – Spirit of Spain”, „un spectacol de muzică și dans, pentru inima și sufletul oamenilor de toate vârstele, culturile și gusturile muzicale.”. La circ? Da, că așa vor oamenii lui Firea. Spectacolul cu muzică spaniolă a costa 175.000 de EURO, românii cumpărând bilete de doar 32.500 de Euro
Dar dacă oamenii sunt romantici incurabili. Plătesc! Nu contează că din bani publici că Firea, Curtea de Conturi care e condusă tot de un pesedist, Corpul de Control din Primărie aservit PSD închid ochii. Noi deschidem buzunarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.