DISTRIBUIŢI

„Ministerul Economiei, ca acționar majoritar al Romgaz – cea mai mare companie cu capital de stat – a propus trei noi membri în Consiliul de Administrație care nu au nici o legătură cu domeniul energetic și nici o competență profesională care să îi recomande într-o asemenea funcție”, scrie azi jurnalistul Mihai Roman de la G4 Media. Numirile sunt în contradicție atât cu programul electoral al candidatului la prezidențiale Klaus Iohannis, cât și cu programul de guvernare al cabinetului Orban, așa cum a fost votat de Parlament, constată G4Media. Citește articolul integral AICI .

Una dintre propuneri este tânărul Andrei Victor Dimitriu, fost consilier al Anei Maria Pătru când era președintă AEP, în prezent acesta fiind consilier al vicepreședintelui AEP.

Dimitriu era și amantul Anei Maria Pătru, mai bătrână decât el cu 13 ani, în timp ce aceasta era căsătorită, după cum arată  procesul verbal de percheziție din 2016, realizat la locuința fostei șefe AEP unde aceasta locuia și cu fiul minor, soțul lucrând la Râmnicu Vâlcea(vezi foto). Dimitriu Victor Andrei, consilier AEP se afla, la momentul percheziției, la 6 dimineața în casa doamnei președinte. Polițiștii au sunat la ușă, le-a deschis Ana Maria Pătru care după ce a văzut mandatul de percheziție, le-a permis accesul în locuință. În capul scărilor a apărut și tânărul în chiloței care s-a prezentat ca fiind consilierul doamnei președinte. Procurorii nu s-au obosit să verifice  dacă salariul pe care-l primea tânărul amant la AEP includea și consilierea pe timpul nopții și dacă în contractul individual de muncă acesta avea trecute ore de noapte care în conformitate cu Codul Muncii se plătesc mai bine.

Rămâne ca presa acum să afle al cui amant a devenit tânărul de 31 de ani, Andrei, de a prins așa o nominalizare într-un domeniu cu care nu a avut niciodată nicio legătură. Estimăm o doamnă între 45 și 50 de ani. Cin’  să fie, cin’ sp fie?

Citește și Fosta șefă AEP a cheltuit în 8 ani doar pe imobile 857.607,42 EURO din venituri totale mai mici de 400.000 Euro

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.