DISTRIBUIŢI
ana maria pătru bunica

Noua vedetă a Antenei 3, fostă băsistă înfocată, Ana Maria Pătru e absolventă de Drept. Prin urmare, putem presupune rezonabil că știa că există posibilitatea prezentată de DNA într-un comunicat despre audierea bunicii sale în vârstă de 87 de ani: „deşi a luat la cunoştinţă cu două zile înainte de data la care a fost chemată pentru a fi audiată şi avea timpul necesar, aceasta nu a formulat nicio cerere în cuprinsul căreia să învedereze organelor judiciare că se află în imposibilitatea de a se prezenta la audiere.”. Așadar Pătru a preferat s-o târască pe bunică pe la Ploiești, prin studiourile de televiziune ale mogulilor, unul condamnat, unul fugit. Scopul ei? Unul de neînțeles. Acest circ pe care ea l-a făcut i-a pus viața în pericol bunicii sale și pe ea nu o ajută pe fond pentru că bătrâna a refuzat să dea declarații la DNA Ploiești prin care, spun procurorii, ar fi putut „justifica sumele de bani cu care au fost achiziţionate bunurile imobile obiect al infracţiunilor de spălare de bani”.
Utilă postului anti-Kovesi, Antena 3, Ana Maria Pătru a chemat acasă jurnaliștii televiziunii ca să-i ia un interviu bunicii. Desigur că Antena 3 nu dă doi bani pe Pătru cum nu mai dă acum nici pe Bica după ce judecătorii au condamnat-o în primă instanță și deci abuzurile invocate de ea nu ar fi fost chiar abuzuri. Așa că jurnalista Roxana Ciucă a reușit să o facă pe bătrână să recunoască în fața camerelor că a fost casnică și că a stat acasă să crească copiii, neputând să muncească din cauza bolii. Bătrâna a spus răspicat că terenul din București este al ei deși e vorba de un teren din Voluntari.
La minutul 4.00 al interviului, Roxana Ciucă întreabă: „Pe Ana cine-a crescut-o, pe nepoata dvs.?”
Bătrâna: „Eu am crescut-o că noi am avut pământ mult. Părinții au plecat la pământ și-au muncit pământul. Noi avem pământ foarte mult și-au muncit pământul și pe mine m-au lăsat cu fata acasă că erea mică. Și-am crescut-o până la 20 de de ani. Dar ea era cu toate greutățile (n.a. așa se explică mâinile muncite ale Anei Maria, de fată crescută de mică cu munca la țară, spre deosebire de mâinile fine ale Elenei Udrea) că eram cam bolnavă; am fost cu reumatismul ăsta care m-a atins acum la bătrânețe. Că eu am crescut ca o floare la geam din partea bărbatului”.
Roxana: „Da?”
Bătrâna: „Da, ca o floare la geam. Nu-ncerca să-mi treacă pe dinainte. Încerca să treacă prin spatele meu, trecea dar nu pe dinainte. Așa de mult m-a iubit.
Apoi circa două minute bătrâna a povestit cum a aflat ea de la televizor că șefa DNA „nu simte adevărul vieții, adică nu vorbește frumos cu lumea”. Probabil spre deosebire de nepoată-sa care deși măritată vorbea frumos și cu domnul, și cu domnul, și cu domnul. Detalii despre amanții lui Pătru puteți afla AICI.
La minutul 7.31 bătrâna povestește: Am fost casnică, doamnă pentru că eu am stat acasă să-mi educ copiii de mici și ambiția mea a fost că i-am văzut că au fost deștepți. Ia să-i ajut! Să-i ajut! Și-am stat și mi-am ajutat copiii , mi-am avut grijă de ei să-mi crească educați, să crească bine, și-i am pe toți, toți copiii mei sunt la conduceri”.
Ea, bătrâna e mulțumită de urmașii ei, neînțelegând că una din nepoate a ajutat-o pe Pătru să spele bani trecând o mașină pe numele ei, un nepot a cumpărat materialele pentru casa din Voluntari pe numele lui, spălând astfel sute de mii de Euro din șpaga lui Pătru, fiica sa a cumpărat pe numele ei un apartament la Constanța, spălând și ea 80.000 de Euro. Însăși bătrâna a ajutat-o pe Pătru să spele bani dar desigur că femeia crede că Anei Maria i se cuveneau banii.
De la minutul 9.20 începe să mintă Ana Maria Pătru. Fiți atenți cum poate explica o fostă șefă de înaltă instituție din România:
„Au citat-o pe bunica mea să vină la DNA Ploiești pt. terenul pe care i l-a lăsat prin testament mamei mele, terenul pe care s-a construit această casă, a familiei mele. Bunica mea a-mpărțit către toți copiii ei averea dar a lăsat-o prin testament până în momentul în care ea consideră că trebuie să ajungă în posesia copiilor. E și normal să facă acest lucru. Și-atunci mamei mele i-a revenit acest pământ pe care l-a cumpărat cu ajutorul ei și fiind pe numele bunicii mele, normal că și autorizația de construcție s-a făcut pe numele bunicii mele. Și de-aia săraca a trebuit să pătimească tot ce i s-a întâmplat astăzi la DNA: să fie citată, să se ducă, să dea explicații și să le vorbească procurorilor cum a muncit ea o viață întreagă să lase un teren unuia dintre copii și restul bunurilor pe care le mai are celorlalți doi. Bunica mea are 3 copii nu o are numai pe mama mea.”
Cum adică „Bunica mea a-mpărțit către toți copiii ei averea dar a lăsat-o prin testament până în momentul în care ea consideră că trebuie să ajungă în posesia copiilor.”? Ce-s bâlbâielile astea? Ori nici n-a murit bătrâna și mătușa și unchiul lui Pătru vor și ei parte la moștenire și contestă testamentul?
Ca să înțelegem și noi: mamei lui Pătru îi lasă prin testament un teren de 130.000 de Euro și celorlalți doi copii celelalte bunuri? Cam de ce valoare? De 260.000 de Euro sau e vorba de casa bătrânei din satul Săscioara, județul Vâlcea, toiagul și basmaua de pe cap?

Interviul video poate fi vizionat AICI.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.