Home Dezvăluiri Beizadea din Sănătate unsă secretar de stat. Motivația, a fost singurul român...

Beizadea din Sănătate unsă secretar de stat. Motivația, a fost singurul român participant la o conferință de două zile la Universitatea din Kosovo

DISTRIBUIŢI

Mahării din Sănătate au inventat două posibilități pentru a-și aranja copiii: rezidențiate măsluite sau numiri pe funcții politice.
Chirurgul Marius Uscatu a explicat plastic situația de la rezidențiat: „Înveți. Și tot înveți. Și plângi. Ești un simplu medic, nu ai “sânge albastru” de UMF-istan. Nu poți ajunge specialist decât cu o notă bună la rezidențiat. Și înveți. Uneori ajungi la Urgente, epuizat fizic si psihic. În timpul ăsta, colegii tăi, fiii și fiicele profesorilor din UMF, râd de tine, umplu terasele și cluburile de fițe. Ei nu învață, că nu au nevoie de rezidențiat: mămica sau tăticu’ le-au pregătit locurile călduțe din UMF. Și înveți…și ei râd de tine…. Iar după 20 de ani, ei, șmecherii de UMF-istan, sefi de clinici si decani, organizează un nou rezidențiat. Tot pentru fraierii care învață. De data asta, fraierii sunt copiii celor furați la rezidențiatul din 1996. Și tu înveți. Iar cercul se închide: după 20 de ani, tot UMF-istanul conduce destinele medicinei românești. Și îți spui: pentru ce am învățat, noi și copiii noștri?”
Cum și greii din Sănătate sunt pe mai multe niveluri și aranjamentele sunt diferite. Astăzi vă prezentăm cazul fiului baronului local, Adrian Cotîrleț, managerul spitalului din Moinești. Paul Claudiu Cotîrleț a fost numit recent de premeierul Tudose secretar de stat la ministerul Culturii. În anul 2010, imediat ce a absolvit Facultatea de Istorie, Paul a fost angajat consilier parlamentar PSD la Iulian Iancu, iar după ce și-a terminat și două masterate în paralel, a devenit șeful de cabinet al vicepreședintelui Senatului Nicolae Bădălău, un fost hoț de grâu pe vremea când era subinginer la un CAP, ajuns acum președinte executiv al PSD. Paul Cotîrleț a fost și candidatul PSD la alegerile pentru funcția de primar al Moineștiului în 2017, dar lumea nu l-a votat. Numit acum secretar de stat, Paul a acordat un interviu pentru Ziarul de Bacău unde a declarat că a participat la International Balkan Annual Conference (organizată de Universitatea din Priștina) ce a avut loc în Priștina-Kosovo: „Discursul meu s-a bazat pe rolul diplomației în istoria Balcanilor și pe găsirea unor modele comportamentale ce ne-ar ajuta în pacificarea acestei regiuni de multe ori încercată de-a lungul timpului. De altfel, am fost singurul reprezentant al României care a participat la acea întrunire”, a susținut Paul Cotîrleț ca argument pentru numirea sa la ministerul Culturii.
Adică oricine găsește o conferință la care nu mai vrea să participe niciun român este bun de numit într-un minister? Desigur, cu condiția să fie fiul lui tata.
Dar nu vă grăbiți să-l invidiați pe Adrian Cotîrleț: să ajungi tu, ditamai chirurgul să te guduri pe lângă un fost hoț de cereale care și-a falsificat CV-ul ca să ajungă numărul doi în PSD doar ca să-ți bage și odrasla ta undeva, pe o funcție? Jalnic!

Vezi AICI hotărârea de condamnare a lui Bădălău.

Foto:desteptarea.ro

 

1 COMENTARIU

  1. INCOPETENTII POLITRUCI DREAK-NEA SI PROSTARICEANU PROMOVEAZA IN RO LA CEL MAI INALT NIVEL INCOMPETENTA, PROSTITUTIA, IMORALITATEA, ETC……

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.