DISTRIBUIŢI
il santaja

Neprihănita Andreea Cosma care și-a uitat furoul în camera de hotel unde a invitat-o procurorul Mircea Negulescu (vezi AICI) l-a șantajat pe fostul magistrat pe whatsapp, în scris adică. Ca orice bărbat care-și respectă soția, Negulescu o avea memorată pe Andreea sub numele Andrei în telefon. Gurista îl șantaja cu presa pe Negulescu, acum când nu trebuia să-l mai suporte fizic. Deputata PSD Andreea Cosma a susținut tot timpul că Portocală s-a îndrăgostit de ea dar ea nu a putut să „cedeze avansurilor unui bărbat însurat”. „Am mari constrângeri religioase. Eu sunt catolică. Nu am cum să întrețin relații intime cu un bărbat căsătorit. Mi-a spus că vrea să creștem împreună o pisică. Am ales o pisică bengaleză.”, a povestit Andreea Cosma. La televizor, depuatat susținea că refuzurile ei repetate ar fi dus la inculparea sa, a fratelui său și a tatălui său. Cosma a povestit despre mai multe întâlniri pe care le-ar fi avut cu procurorul amorezat într-un cimitir, în parcarea de la Romanești, la un lac pe ruta București – Ploiești după care Negulescu ar fi plecat la mare unde a invitat-o și pe ea dar aceasta avea control judiciar și nu se putea deplasa decât pe ruta Ploiești-București. Așa că Negulescu i-ar fi ridicat imediat controlul judiciar. În februarie anul acesta, Mircea Negulescu a acordat un interviu revistei Kamikaze: „Niciodată nu a fost vorba unei hărțuiri, a unei „curtări” sau a unei relații care să afecteze actul de justiție, în condițiile în care pot face proba abținerii mele pe partea investigativă referitor la doamna în cauză. Mă simt jenat că trebuie să explic urmare a „dezvăluirilor” doamnei, natura relației noastre. A existat o relație, de scurtă durată, inițiată de domnia sa, cu întâlniri, mesaje, fotografii, care pun în evidență, fără echivoc, consensualitatea acesteia. Însă, atunci când am realizat că, în realitate, aceasta urmărea devierea cursului anchetelor, culegerea de date și informații, am decis să mă retrag elegant.”, a declarat Negulescu jurnalistului Alexandru Căutiș de la Revista Kamikaze.
Ziarul Curentul a intrat în posesia mesajelor transmise de Andreea Cosma lui Negulescu după ce aceasta a fost făcută deputată de tatăl său, tocmai de pe locul 7 pe lista de candidați, cei dinaintea ei renunțând la poziția de parlamentar. Iată cum îl șantaja pițipoanca pe procurorul afemeiat:

„Dacă apuc să ies la tv vă cade secția de la Vest cu totul. (n.a. sediul DNA Ploiești e în cartierul Vest)
Nu mai am nimic de pierdut.
Tata are 8 ani, Vlad 5.
Eu am imunitate. Am niște materiale cu secția voastră. Dacă le pun la Parlament în direct vă cade sistemul. Toată clădirea vă cade la vest.
Mă duc la Onea să vorbesc cu el
Să-l întreb de ce m-a trimis în judecată
De la 5-15 ani
De ce a luat tata 8 ani
Și după ce îi spun toate astea chem presa acolo”

Deși nu este foarte deșteaptă, Andreea știe că imunitatea parlamentară o scapă doar de reținere și arestare preventivă, nu și de condamnare. Ce imunitate i s-o fi promis și de către cine? Andreea Cosma a fost trimisă în judecată în decembrie 2015 pentru că în calitatea sa de notar public „a acceptat să autentifice contractele de vânzare cumpărare prin care S.C. PLOPENI INDUSTRIAL PARC S.A. a înstrăinat mai multe imobile ce făceau parte din activul „Ciuperceasca”, fără respectarea dispozițiilor legale în vigoare privind achizițiile publice și fără a se ține seama nici măcar de valorile minimale ce trebuiau a fi avute în vedere potrivit studiului de evaluare „Valori de piață-etalon minim informativ” practicat de Camera Notarilor Publici Prahova la data încheierii contractelor de vânzare-cumpărare.”, producând astfel un prejudiciul cauzat firmei de stat de 17.603.853,34 lei (peste 4 milioane de Euro), reprezentând diferența între valoarea de preluare a bunurilor vândute și prețul vânzării.
Rămâne de stabilit de către autorități ce imunitate i s-a promis și de către cine?

5 ARII

  1. si mai ramane de stabilit si nivelul de curvasarie la care se situeaza, cand se ofera sa faca ceva favoruri sexualae , tocmai pt a mai diminua acuzele si eventual anii de puscarie pt ilegalitatile comise !..r.estul e can-can si MU13 PSD !

  2. E super tare…..dar despre Teodor Melescanu nu scrieți nici un articol…omul din 1966 este in aparatul diplomatic al României…..ce sustinere puternica are omul, indiferent ce partid e la putere el, tot acolo , in pozitii cheie…..de pensionat nici vorba….grupul mafiot are nevoie de el ….acolo unde e necesar un slugoi….si fostul lui socru marele evreu Brucan cred că se intreaba de acolo din pământ….cat ii de tare omul(T.Meleșcanu) daca inca ii in functie, sigur Brucan ii invidios.
    In Romania nu exista om mai capabil decat Meleșcanu in functia de ministru de externe, asta este GREU DE PENSIONAT .Cât il mai suportati…. sau omul trebuie sa moara din funcția pe care o deține în prezent … ministru de externe…….?????? Are 77 de ani.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.