DISTRIBUIŢI

Premierul Ludovic Orban a anunțat că firma care a blocat licitația de la MS pentru măști e Best Achiziții SRL, abonată la contracte cu instituțiile coordonate de Gabriela Firea iar felul în care a fost depusă contestația, spune demnitarul, denotă că se încearcă împiedicarea finalizării contractului.
„Am alocat din fondul de rezervă al Guvernului, peste bugetul Ministerului Sănătății, suma necesară pentru a putea achiziționa aceste măști. S-a derulat o procedură de achiziție, s-a declarat câștigătoare o firmă care a venit cu măști cu 0,68 de lei – spun cifra ca să se știe, să compare cu prețurile – cu termen de livrare stabilit. A existat o firmă, căreia am să îi dau numele, Best Achiziții SRL, un abonat al rețelei Primăriei Capitalei, care a contestat. Nu poți să îmi ataci în ultima zi a termenului legal în care se stabilește câștigătorul contractului. După, la CNSC, dă soluție, respinge contestația CNSC și îmi așteaptă până la capătul celor 10 zile, termenul limită în care urma să se încheie contractul, și îmi atacă în instanță la Curtea de Apel. Aici sunt convins că la Curtea de Apel se va judeca cu celeritate și se va lua o decizie imediat, pentru că aici e vorba despre 2.300.000 de români, care sunt românii care au venituri mici și care au nevoie de această formă de sprijin din partea Guvernului, pe care noi am hotărât-o în urmă cu două luni. Mi se pare pur și simplu o atitudine de boicotare a acestei licitații”, a spus Orban, la B1 TV.

În ediția din 20 aprilie 2018, ziarul CURENTUL a publicat în exclusivitate informația că firma Best Achiziții SRL, patronată de Mihaela Elena Neagu, foarte apropiată de familia Firea – Pandele a asigurat consultanța pentru firma OTOKAR în cadrul licitației desfășurate la Primăria Capitalei pentru cele 400 de autobuze, licitație pe care firma turcească a și câștigat-o. Conform zvonurilor din piață vehiculate la acel moment, valoarea contractului de consultanță depășea 10 milioane de Euro din care firma OTOKAR ar fi plătit până atunci 1 milion de Euro firmei Best Achiziții SRL. Mihaela Neagu este abonată la încredințări directe de la instituțiile coordonate de Firea și Pandele, ori pe firma sa, ori pe cea a fiului său, ori a celui despre care presa de specialitate susținea ca e iubitul său. DETALII AICI.

În fotografie se poate vedea că pe SEAP, la e-licitatie.ro pentru firma Otokar au fost declarate doua adrese de e-mail: office@bestachizitii.ro și aatlas@otokar.com. Menționăm pe această cale că sursa este un avertizor de integritate care este protejat de LEGEA 571/2004. Aviz amatorilor care vor încerca să-l descopere!

2 ARII

  1. Avand in vedere paltonul de mii de euro cu care este imbracata madam Firea este clar ca nu l-a cumparat din salariul de primar (destul de mare) ci din nismasuri (afaceri dubioase).

  2. Dupa evacuarea acestei mahalagioaice de prost gust si cu sarma in colon din Primaria Bucurestilor se vor dezvalui haurile de coruptie si jaful crunt la care a supus banda ei de borfasi si complici bugetul orasului.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.