DISTRIBUIȚI
otokar

Actualizare 11,04,2020 pandemie COVID-19: Firma Best Achiziții, abonată la contracte publice, a vândut statului român echipamente medicale de protecție de 45 de milioane de lei în criza coronavirusului. Materialele, produse de o fabrică de pantofi și textile din Turcia. Citește integral pe G4 Media.

Actualizare 10,04,2020 pandemie COVID-19: Firma care a reprezentant OTOKAR la licitația pentru autobuze dotează cu măști și echipamente spitalele din subordinea Primăriei Capitalei

UPDATE: Dovada că pe SEAP firma Best Achiziții SRL a fost declarată reprezentant al OTOKAR

Ceea ce nu s-a stiut pana astazi de catre romani este cine a asigurat consultanta firmei OTOKAR pentru pregatirea ofertei in cadrul licitatiei desfasurate de Primaria Capitalei pentru achizitia celor 400 de autobuze castigata de firma turceasca. Este vorba de Best Achizitii SRL, patronata de Mihaela Elena Neagu, foarte apropiata de familia Firea – Pandele. Mihaela Neagu este abonata la incredintari directe de la institutiile coordonate de Firea si Pandele, pe firma sa sau pe cea a fiului sau a celui despre care presa de specialitate sustine ca e iubitul sau.

Zvonurile din piata sunt ca Best Achizitii SRL are un contract de consultanta semnat cu Otokar a carui valoare depaseste 10 milioane de EURO.
Desi Mihaela Neagu este abonata la contractele cu institutiile patronate de cuplul Firea – Pandele, nimic nu se compara cu milioanele de euro ce vor curge din acest contract pentru licitatia de autobuze.
Se pare ca deja conturile Mihaelei Neagu au fost umplute cu peste 1 milion de euro de la Otokar.
Dupa cum spuneam, Mihaela Neagu, patroana firmei Best Achizitii SRL este abonata la contractele Primariei Capitalei si ale institutiilor subordonate.
Mihaela Neagu a castigat sute de mii de euro prin firme patronate de ea sau prin interpusi cum ar fi CRISTESCU ALEXANDRU VLAD MIHAI, și MICU ALEXANDRU CRISTIAN, care au avut afaceri împreună în 2016.
Acționarii celor patru firme-CRISTESCU ALEXANDRU VLAD MIHAI, NEAGU MIHAELA ȘI MICU ALEXANDRU CRISTIAN au avut afaceri împreună în 2016, aceștia apărând în firma LIBRO EVENTS potrivit unei decizii a acționarilor apărută în MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA A IV-A, Nr. 3355/16.IX.2016.
Potrivit articolelor aparute in Cancan.ro (vezi articolele din CANCAN la finalul textului) CRISTESCU ALEXANDRU-VLAD-MIHAI este fiul Mihaelei Neagu iar Micu Alexandru este cel care innopteaza la la Mihaela Neagu foarte des.

Cele patru firme au luat nu mai puțin de 25 contracte, 12 inventariate de HOTNEWS AICI, de la Firea si Pandele in mai putin de 6 luni, astfel:
-SC SPEED TRAINING M SRL-5 contracte în valoare totală de 371.550 lei . Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma îl are acționar pe MICU ALEXANDRU-CRISTIAN.
-AGROFLOR-5 contracte în valoare totală de 307.200 lei . Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma îi are acționari pe CRISTESCU ALEXANDRU VLAD MIHAI și NEAGU FLORIN CONSTANTIN; Pe 14.11.2017, societatea a mai primit un contract de circa 70.000 lei de la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane pentru pachet scule.
-SC ALESTER INVEST SRL-1 contract. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma e nou înființată și îi are acționari pe CRISTESCU ALEXANDRU VLAD MIHAI și CIOTA STERE ALEXANDRU. Firma a fost înființată pe 31.10.2017. Cu toate acestea, a primit imediat două contracte:
-cel de de la Compania Municipală de Străzi, Poduri și Pasaje București– 3.500 lei/zi pentru o echipă de muncitori;
-un contract cu Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane București în valoare de 135.000 lei pentru reparații curente la aleea principală Cimitir Bucureștii Noi;
-SC BEST ACHIZIȚII SRL-1 contract; Firma e înființată anul trecut și o are acționar unic pe NEAGU MIHAELA-ELENA.. COMPANIA MUNICIPALĂ ÎNTREȚINEREA ARBORILOR ȘI SPAȚIULUI VERDE BUCUREȘTI S.A.
COMPANIA MUNICIPALĂ ÎNTREȚINEREA ARBORILOR ȘI SPAȚIULUI VERDE BUCUREȘTI S.A.
-Pachet utilaje de tuns iarbă de la firma SC SPEED TRAINING M SRL pentru suma de 106,000 RON.
-3 motompompe de la firma AGROFLOR S.R.L. pentru suma de 47.400 lei.
– 1 motopmompa de la firma AGROFLOR S.R.L. pentru suma de 15,800 RON.
-pachet mașini unelte de la firma SC SPEED TRAINING M SRL pentru suma de 117,800 lei.
-pachet scule de la firma AGROFLOR S.R.L. pentru suma de 86,000 RON.
-generator electric cu sistem de iluminare de la firma SC SPEED TRAINING M SRL pentru suma de 20,500 lei.
-motocultor (3 bucăți) de la firma AGROFLOR S.R.L. pentru suma de 123.000 lei;
-5 remorci cu două axe de la firma SC SPEED TRAINING M SRL 15,800 RON 5 bucăți;
-echipament de protecția muncii de la firma SC SPEED TRAINING M SRL pentru suma de 111,450 lei.
-pachet unelte de la firma AGROFLOR S.R.L. pentru suma de 35,400 RON.
-servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice 1 lună de la firma SC BEST ACHIZIȚII SRL pentru suma de 12,530 RON.

4 COMENTARII

  1. Tot ea este si reprezentatul firmei turcesti care a castigat licitatia de furnizare a țevii transgaz . Si acum se lauda ca tot ea va castiga licitatia cu statiile de metrou.
    Si mai spuneti ca nu mancam banii europeni .

  2. O notitza catre doamna Kövessi la EPPO ar fi o idee buna.
    Jaful bandei Firea-Pandele trebuie sa inceteze si sa fie dat in vlieag
    pentru electoratul bucurestean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.