Acasă Actualitate Firma care a reprezentant OTOKAR la licitația pentru autobuze dotează cu măști...

Firma care a reprezentant OTOKAR la licitația pentru autobuze dotează cu măști și echipamente spitalele din subordinea Primăriei Capitalei

DISTRIBUIȚI

UPDATE 11,04,2020: Firma Best Achiziții, abonată la contracte publice, a vândut statului român echipamente medicale de protecție de 45 de milioane de lei în criza coronavirusului. Materialele, produse de o fabrică de pantofi și textile din Turcia. Citește integral pe G4 Media.

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), care gestionează toate spitalele din subordinea Primăriei București, a încheiat cu firma preferată a cuplului Firea Pandele, BEST ACHIZIȚII SRL, trei contracte în valoare de 283.000 euro pentru furnizarea de măști și combinezoane COVID 19. „Primul, în valoare de 700.000 lei pentru furnizarea unor „măști de protecție de tip FF2 (Covid 19)”, al doilea, în valoare de 294.000 lei pentru furnizarea unor „combinezoane cu glugă și protecție încălțăminte (Covid 19)”, iar al treilea, în valoare de 365.000 lei, pentru „combinezoane cu glugă”. Firma este controlată de Mihaela Elena Neagu și s-a remarcat în ultimul deceniu prin prisma contractelor încheiate cu statul în valoare de zeci de milioane de euro. În 2017 avea un singur angajat”, scriu jurnaliștii de la G4 Media.
”Mihaela Neagu a lucrat la pompă la stația Peco din Lehliu”, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe tolo.ro. „Venită în București, ea a urcat, o vreme, pe filiera PD-L. Apoi s-a transferat către rețelele de influență ale PSD. În 2010 a fost pentru câteva luni directoarea Hotelului Sport de la CSNB Lia Manoliu, dar Autoritatea Națională pentru Turism i-a interzis pentru o perioadă de 5 ani să mai lucreze în turism, pentru că și-a falsificat brevetul ANT și cartea de muncă!”, mai povestește jurnalistul.
În anul 2018, ziarul Curentul a publicat dovada că pe SEAP firma Best Achiziții SRL a fost declarată reprezentant al OTOKAR Vezi AICI. Zvonurile din piata sunt ca Best Achizitii SRL are un contract de consultanta semnat cu Otokar a carui valoare depaseste 10 milioane de EURO. Detalii AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.