Acasă Dezvăluiri Dovada că pe SEAP firma Best Achiziții SRL a fost declarată reprezentant...

Dovada că pe SEAP firma Best Achiziții SRL a fost declarată reprezentant al OTOKAR

DISTRIBUIȚI

Actualizare 10,04,2020 pandemie COVID-19: Firma care a reprezentant OTOKAR la licitația pentru autobuze dotează cu măști și echipamente spitalele din subordinea Primăriei Capitalei

Astăzi, ziarul CURENTUL a publicat în exclusivitate informația că firma Best Achiziții SRL, patronată de Mihaela Elena Neagu, foarte apropiată de familia Firea – Pandele a asigurat consultanța pentru firma OTOKAR în cadrul licitației desfășurate la Primăria Capitalei pentru cele 400 de autobuze, licitație pe care firma turcească a și câștigat-o. Conform zvonurilor din piață valoarea contractului de consultanță depășește 10 milioane de Euro din care firma OTOKAR ar fi plătit deja 1 milion de Euro firmei Best Achiziții SRL deținută de Mihaela Elena Neagu. Mihaela Neagu este abonată la încredințări directe de la instituțiile coordonate de Firea și Pandele, pe firma sa ori pe cea a fiului său a celui despre care presa de specialitate susține ca e iubitul său. DETALII AICI.

În fotografie se poate vedea că pe SEAP, la e-licitatie.ro pentru firma Otokar au fost declarate doua adrese de e-mail: office@bestachizitii.ro și aatlas@otokar.com. Menționăm pe această cale că sursa este un avertizor de integritate care este protejat de LEGEA 571/2004. Aviz amatorilor care vor încerca să-l descopere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.