DISTRIBUIŢI
ginerele ceaușeștilor

În urmă cu un an, ginerele Ceaușeștilor, soțul Zoiei a fost bătut de doi bărbați în curtea Politehnicii. Imediat, Mircea Oprean a făcut declarații la postul Antena 3 în care a suținut că a fost „victima unei lucrături” după ultima emisiune „Sinteza Zilei” la care a participat, fiind amenințat și înjurat la telefon, după ce ar fi dezvăluit că Traian Băsescu avea trecere la Elena Ceaușescu și că era „omul securității”. „Altfel, nu avea cum să ajungă la Anvers”, a spus Oprean, care a precizat că nu știe dacă avea și grad.

După declarațiile făcute la Antena 3, Traian Băsescu l-a atacat verbal pe ginerele lui Nicolae Ceaușescu și l-a numit „propagandist voluntar, un om urât care trăieşte din minciună” afirmând că declaraţiile acestuia referitoare la o tranzacție comercială româno-americană care ar fi fost împiedicată de către el, în perioada în care era reprezentant al companiei Navrom la Anvers sunt minciuni pentru că el era reprezentantul companiei de navigație Navrom şi nu avea cum să închirieze vapoare pentru alţii, iar navele nu se angajau niciodată din străinătate.

Imediat posturile Romania Tv și Antena 3 au rostogolit informația prezentându-l pe Băsescu ca pe cea mai probabilă variantă de persoană care i-a tocmit pe bătăuși deși fostul președinte nu ar fi apelat niciodată la intermediari dacă ar fi vrut să bată pe cineva. Ne amintim cu toții cum i-a dat Băsescu, pe vremea când era primar general, un cap în gură unui buticar care l-a jignit. Mulți români s-au identificat atunci cu primarul general și i-au acordat voturile lor la două alegeri prezidențiale, incidentul fiind considerat amuzant și azi.

Polițiștii au demonstrat, însă, că agresorii lui Mircea Oprean au fost plătiți de un fin de-al lui Oprean în urma unei telenovele amoroase în care s-ar fi băgat și Oprean. După un an de proces, Oprean și-a retras plângerea în urma unei înțelegeri financiare. Detalii AICI.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.