Home Dezvăluiri Imun în fața justiției, Raed Arafat a fost înregistrat când amenință un...

Imun în fața justiției, Raed Arafat a fost înregistrat când amenință un om de afaceri care câștigase o licitație la care participase și DELTAMED

DISTRIBUIŢI

Că Raed Arafat are imunitate absolută în fața organelor statului s-a văzut încă dinainte de tragedia Colectiv când acesta a fost complet ignorat de procurori. I-a susținut pe Victor Ponta și PSD la alegeri și asta l-a ajutat să fie ignorat de fiecare dată de organele statului atât de aspre cu restul medicilor români. Mai mult acum și guvernul Orban execută în cazul pandemiei de Coronavirus tot ce vrea el. Astfel s-a ajuns ca în spitale să nu mai fie tratați bolnavii de alte boli decât coronavirus iar paturile să fie ocupate de persoane pozitive fără niciun simptom și care ar putea sta acasă izolate, așa cum se întâmplă în toate celealte țări. Lui Raed Arafat i s-a oferit o putere prea mare în statul român de către politicieni slabi care nu au curajul să-și asume demiterea lui. Încă din 2016, judecătorii Curții de Apel Cluj au stabilit definitiv că jurnalistul Liviu Alexa care a dezvăluit legătura strânsă a lui Raed Arafat cu Deltamed a avut dreptate, „faptele prezentate in articol s-au dovedit că au o bază factuală suficientă”, după cum au constatat magistrații. Pe larg AICI.

Citește și Promovarea frenetică a lui Arafat la Antene, efectul legăturii securistului Dan Voiculescu cu omul Organizației pentru Eliberarea Palestinei?

În motivare, judecătorii au centralizat sumele amețitoare obținute în doar doi ani de la statul român de Deltamed prin semnăturile lui Arafat:
„Astfel, din probele administrate in cauză, respectiv interogatoriul reclamantului, inscrisuri, informații furnizate de Ministerul Sănătăți si Ministerul de Interne s-a dovedit că SC Deltamed, al cărei administrator este Dan Vasile Gorgan a avut o indelungată relație de afaceri cu Fundația pentru SMURD, SC Deltamed furnizând fundației echipamente medicale iar achizițiile au fost in valoarea de circa 2 milioane lei, după cum a recunoscut reclamantul la interogatoriu ( f. 8, răspunsul la intrebarea 8). (…) Din adresa de la fila 178 dosar, emisă de asemenea de Ministerul Sănătăţii, in anul 2007 Deltamed a fost desemnată câştigătoare de 1 din 8 licitaţii, in anul 2008 la două din totalul de 7 licitaţii, in anul 2010 la două din 5 licitaţii, că in afara acestor licitaţii câştigate D. nu a mai participat la alte licitaţii. Din cuprinsul aceleiaşi adrese rezultă că preşedintele comisiei de intocmire a documentaţiei de atribuire pentru achiziţia de ambulante in anul 2007 şi 2008 a fost reclamantul, Dr. Raed Arafat.”.

Astăzi ziarul Libertatea prezintă o înregistrare cu Raed Arafat când amenință firma care a câștigat contractul de 600 de milioane de euro în fața lui Deltamed: “Atunci repet licitația de la zero! Deci nu am nici o problemă”. Pe 10 septembrie 2018, șeful DSU a sunat de pe telefonul subordonatului său, colonelul Cezar-Mihai Damian, adjunctul inspectorului șef IGSU. “Rămâneți un pic, vi-l dau pe domnul ministru Arafat un pic…”, se aude cum spune colonelul către reprezentantul polonezilor de la WISS. De aici începe convorbirea lui Raed Arafat, în care el amenință că are puterea de anula o achiziție pe bani europeni de 600 de milioane de euro, după ce fusese adjudecată de una dintre firmele concurente ale lui Deltamed, favorita contractelor din sistemul de urgență. Cum polonezii n-au cedat, peste 10 zile Arafat a anulat licitația. Citește integral pe libertatea.ro

12 ARII

 1. CHINA
  – În 2 ani China a produs mai mult ciment decât SUA în tot secolul XX.
  – Lungimea drumurilor – 4 milioane de kilometri. Sunteți sigur că vă puteți imagina atâtea zerouri?
  – 300 de mii de poduri în toată țara, din ele 1000 cu lungime mai mare de 1 km. Până la sfârșitul anului va fi construit un pod din Hong-Kong până în Macao !
  – Într-un an parcul auto se mărește cu 20 de milioane de automobile, iar în Pekin în general poți merge doar dacă ultima cifră a numărului semnului tău are permis in ziua respectiva.
  – În fiecare an se construiesc 100 de aeroporturi.
  – Viaducturi gigantice cu lungime a de 150 de km,
  – 236 de tuneluri prin care trenul trece cu 250 km/h.
  – În 30 de ani, chinezii au mărit piața imobiliară a țării de 8 ori. Apartamentele, în China, se dau gratuit oamenilor muncii.
  – Toată această statistică are la bază o singură cifră: din anul 2000 și până în prezent, în China au fost executați 10 mii de funcționari corupti…!!!!
  Corupția este declarată crimă de stat, care se pedepsește cu moartea!

  • @coruptia ucide.
   Postache, du-te repejor in china, in piata cu pangolini, lilieci si curata intai mizeria de acolo. Vezi ca e multa si duce pina la guvernul mult iubit si laudat.
   Asta, inainte de a da sfaturi si comparatii propagandistice.

    • @seful de post = coruptia ucide.
     Lasa impresile infantiloide de pe ulita de la tine din sat. Du-te si raneste la vaci. Toti analfabetii de servicu o dati cu acoperitii… Altceva mai stii, sefule de post/prost?
     Vreun argument logic, realizabil? Sa fie sustinut de marea masa, daca este sa propagi acele idei. Nu sustinute prin discreditari si de postaci ca tine… postache.

    • * Șeful de la postul paștelui.
     Ce descoperire la nivel planetar ai făcut bre, neica-nimeni. Uaauu! Telefonează urgent și raportează ce ai descoperit: Covidul, ăla din capul tău (made in China) și Agentul lui pește prăjit. Poate iți dă și ție vreo steluță de aur de trompetă, din ăla 5 x 5, dacă știi ideea.
     Bre, mai lasă deoparte bălegarul pe care îl adulezi, ăla de la Antena3 și RomaniaTV, ca miroși de la o poștă.

    • @seful de post. Daca tot ai facut pe detectivul din fundul curtii si ai descoperit… marea cu sarea, de ce nu suni, ba, la 112 ?
     Cand ai scris acele ‘cugetari din putul gandirii’ aveai masca, manusi, cand ai venit de la buda?
     Suna si raporteaza…-te pe tine baietas, in delirium continuum.

      • @tilica/seful prost/coruptia …din mintea ta.
       Dupa cum s-a scris, atat te duce mintea. Anume, atac la persoana, de altceva „e grele”, analfabetule, iar sa-ti mentionezi parerea „e multe greutati”.
       „Daca” se scrie imbinat, desigur „e grele” scoala, educatia. Ce sa-i faci.
       Mars la cosul de gunoi taranete, asta, ca o reactiune la tot felul de grobieni ca tine care cica-si dau cu parerea… postache.

 2. Eu nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea care de altfel nici nu poate fi reintrodusă. Dar tu poți să te muți în China dacă e așa bine acolo!

 3. exista si alte pedepse alternative la pedeapsa cu moartea…de exemplu confiscarea extinsa si munca silnica pe viata.nu suntem asa de rai ca in nChina putem sa-i punem sa sape la calea ferata cu bila de picior iar plata se va face din averile mafiotilor confiscate.Chestia cu covidul e de fapt o acoperire pentru niste magarii mai mari de exemplu furtul banilor pentru pensii.nu mai sunt bani asa ca pensionarii sunt trimisi la exterminare tocmai de catre cei care au furat banii

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.