Home Dezvăluiri Incredibil cum ne ia de proști UTI în scandalul acoperișului Arenei Naționale

Incredibil cum ne ia de proști UTI în scandalul acoperișului Arenei Naționale

DISTRIBUIŢI

Duminică acoperișul Arenei Naționale a cedat sub rafalele de ploaie în timpul unui meci de fotbal. Primăria Capitalei a explicat printr-un comunicat de presă de ce au fost inundate tribunele și spectatorii: „din cauza fenomenului meteo extrem  – căderi masive de apă în termen scurt- gurile de scurgere de la nivelul acoperișului nu au putut prelua toată cantitatea de apă. Menționăm că sistemul de preluare a apelor pluviale a preluat în această situație și apa deversată de pe acoperișul retractabil. În același timp, vântul în rafale a condus la acumulări de apă inegale pe anumite guri de scurgere. Subliniem că nu există fisuri la nivelul membranei sau a acoperișului fix.”
Așadar motivul a fost că gurile de scurgere nu au putut prelua toată apa deși ploaia nu a fost una foarte puternică.

Acuzată că nu și-a făcut treaba, compania UTI aparținând fiului fostului general Tiberiu Urdăreanu a dat și ea un comunicat:

„ Mentionam faptul ca serviciile de proiectare si constructie a Arenei Nationale nu au intrat in niciun moment in sarcina UTI, acestea fiind asigurate de catre Antreprenorul General al constructiei.”

Acesta este poziția UTI în anul 2015. Dar să vedem ce spunea compania UTI despre Arena Naținală, în anul 2011, așa cum este și acum postat pe site-ul www.uticfm.ro: „UTI a contribuit la realizarea acestui proiect grandios în calitate de subcontractor al asocierii Max Bögl-Astaldi, antreprenorul general al lucrarii, fiind responsabil de execuţia instalaţiilor electrice interioare şi exterioare ale cladirii, a instalaţiei de drenaj a apei pluviale, a sistemelor de securitate şi supraveghere video, precum şi de proiectarea şi integrarea soluţiilor automatizate de management al cladirii (BMS) şi iluminat (EIB)”.
Oare dl. Tiberiu Urdăreanu, fiul generalului Tiberiu S. Urdăreanu, fost șef al Comandamentului Trupelor de Tancuri și Auto în vremea regimului comunist, personaj destul de controversat al evenimentelor din 1989 credea că nu o să verifice nimeni? Și nu mă refer la presă.

CITEȘTE ȘI

Tiberiu Urdăreanu mai tare ca Sebastian Ghiță la contracte cu statul pe IT?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.