Home Dezvăluiri Lunetist din trupele de comando refugiat în Satul de Vacanță din Mamaia

Lunetist din trupele de comando refugiat în Satul de Vacanță din Mamaia

DISTRIBUIŢI

Tot mai mulți refugiați încearcă să tranziteze țara noastră pentru a ajunge în vestul Europei unde au neamurile deja instalate. Sute de migranți pleacă cu bărci sau vaporașe din Turcia și se predau polițiștilor români de frontieră pentru a obține statut de refugiat în țara noastră. Ultimii refugiați veniți cu un pescador turcesc sunt irakieni și iranieni. Ahmad Hassan Dahim a fost timp de 8 ani lunetist din trupele de comando ale armatei irakiene dar și-a luat familia și a fugit, plătind mii de Euro călăuzelor. Pe Marea Neagră nu au băut timp de patru zile nici apă. Acum au fost instalați de autorități în Satul de Vacanță din Mamaia.

475 de migranţi din Irak şi Iran au ajuns în România pe mare în acest an. Doar 52 sunt cazați în Casa Dobrogeană din Satul de Vacanță, unde, pentru fiecare persoană, statul român plătește cazarea și masa. Refugiaţii primesc două mese pe zi, la prânz şi seara: supă şi pui la gratar cu cartofi prăjiţi. Restul au fost duși în centrele de migranți din țară.

 

 

2 ARII

  1. Ce simpatic e statul român! Cazare, masă și bani pentru „refugiați”, în timp ce copiii români se culcă nemâncați și abandonează școala din cauza lipsurilor… ca să nu mai zic de bătrânii care au muncit o viață ca să aibă unii ce fura.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.