Home Dezvăluiri Mama păpușii lui Dragnea achiziționează pentru ANOFM produse IT deja cumpărate

Mama păpușii lui Dragnea achiziționează pentru ANOFM produse IT deja cumpărate

DISTRIBUIŢI

Am relatat în ziarul CURENTUL cum Comisia Europeană a blocat fondurile europene pe domeniul IT din cauza licitațiilor trucate și dedicate anumitor firme, din cauza verificatorilor care nu au cunoștințe de IT și din cauza valorilor enorme ale licitațiilor.

Măsurile dispuse de CE nu numai că nu sunt aplicate de guvern dar Cristiana Barbu, mama păpușii lui Dragnea, deputata PSD Cătălina Ștefănescu, o mediocră numită să conducă ANOFM pe criterii știute numai de „bărbați” de stat ca Dragnea, a avizat o licitație pentru produse pe care le mai cumpărase și în urmă cu trei ani.

Astfel, Autoritatea contractantă tocmai a publicat anunțul: cu numărul  160486 / 23.06.2015.
Denumire contract: Furnizare licențe și infrastructura hardware în vederea implementării proiectului “Gestionarea documentelor în resursele umane și salarizare”- ID 155320

Dar să  comparăm cerințele proaspătului caiet de sarcini al Agenției Naționale a Ocupării Forței de Muncă, cu vechiul caiet. Citind pagina 12 a actualului caiet, capitolul „3.2. Soluție management documente și fluxuri de lucru” cu vechea licitație : ” Furnizare echipamente IT și servicii software necesare implementării proiectului, inclusiv servicii de instalare, transport și configurare a acestora” conform anunțului 13929 / 02.10.2012, pagina 8, capitolul I „Sistem pentru dematerializarea documentelor” din Caietul de Sarcini, observăm unii cu uimire, alții fără uimire, că Autoritatea achiziționează același produs.

Câștigătoare se prefigurează a fi firma INSOFT despre care am relatat deja că a mai câștigat un contract cu dedicație de la „Forțele de muncă”.Performanțele Insoft sau ale pescarului amator Cristian Aciubotăriței (fost angajat în SRI, fără studii în informatică, fără studii de management doar cu dreptul la o „particulară”) le-am menționat de-a lungul timpului cu uimire și nedumerire: a câștigat 13 milioane de euro în cercetare. Am povestit și despre proiectul CERVIS și cum a împărțit milioane de euro din bani europeni cum au vrut, când au vrut și la cine au vrut, și cum au câștigat proiecte trecute și viitoare la ministerul Mediului, și cum au crescut în 5 ani cât alții în 2884 ani, caci 2884% este creșterea companiei Insoft sub performanta conducere a lui Cristian Aciubotăriței (foto).
Evident că cel mai spectaculos este cum câștigă Insoft când participă singur la licitații. Ca atunci când pescuiești singur în balta plină de pește. Normal că prinzi pești! Doar de aceea ești cel mai bun pescar.

Tupeista asta ce conduce ANOFM, parașutată de Dragnea în fruntea ANOFM, a absolvit un liceu industrial din Râmnicu Vâlcea. A intrat la facultate la 35 de ani și a absolvit la 39 de ani. Licențiată în drept a „renumitei” facultăți Spiru Haret din Râmnicu Vâlcea, Barbu susține că astfel a devenit juristă și ne-a trimis un drept la replică demn de „telectualitatea” sa: „Referitor la afirmaţia potrivit căreia Cristiana Barbu a fost “parașutată de Dragnea în fruntea ANOFM”, precizăm că numirea dumneaei în funcţia de preşedinte al ANOFM a fost făcută prin decizia primului ministru, în anul 2012, după o activitate de 10 ani în sistemul de ocupare al forţei de muncă. La momentul numirii în funcţia de preşedinte al ANOFM, studiile doamnei Cristiana Barbu erau finalizate, iar diplomele sunt în conformitate cu prevederile legale, fiind emise de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.” Duduia asta chiar se crede demnă de o asemenea poziție. Promitem pe această cale că vom analiza prin mai multe softuri de plagiat lucrarea de licență a lui madam Barbu și vă anunțăm dacă se integrează între PSD-iștii plagiatori care deja s-au consacrat.

În același drept la replică șefa ANOFM ne-a spus: „Preşedintele ANOFM nu “desemnează câștigătorul licitației”, nu face parte din comisiile de licitaţie şi din nicio altă comisie de selecţie a propunerilor de proiecte sau a partenerilor, fie că beneficiarul acestora este ANOFM sau structurile teritoriale ale acesteia.” Așa spuneau și Andrei Chiliman, George Scripcaru, Aristotel Căncescu, Marian Vanghelie și atâția alții înainte de a ajunge denunțătorii lor la DNA.

Cine e Cristiana Barbu

Decembrie 2012. Liviu Dragnea își bagă în Camera Deputaților secretara: vâlceanca Elena-Cătălina Ștefănescu, deputată de Teleorman, 24 de ani, absolventă a Facultății de limbi şi „literature”(așa a scris domnia sa în CV) străine, Universitatea Bucureşti. În CV-ul său postat pe cdep.ro, aceasta declară și că între 13 și 24 de ani a absolvit Institutul Pușkin din Moscova. Oare să fie foarte deșteaptă dacă la 13 ani a fost admisă la Pușkin, să fie foarte proastă de i-au trebuit 11 ani să absolve sau să fie foarte indolentă și să o doară-n paișpe de CV-ul care oricum nu o recomanda pentru deputăție? Și asta nu e tot. Cătălina e membră a Comisiei Juridice.  Presa a surprins la un moment dat un schimb de sms-uri între deputata PSD și Liviu Dragnea: „Vreau să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom şi Jerry”, scria pe telefon Cătălina Ştefănescu la alegerile PSD Vâlcea.
„Sigur, la ce se întâmplă aici este exact ce lipseşte”, i-a răspuns interlocutorul, salvat în agendă ca APL. „Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marţi o declaraţie”, îi răspunde Cătălina Ştefănescu. Tânăra a negat că ar fi vorbit cu Dragnea dar acesta a recunoscut că el era interlocutorul.
Cristiana Barbu e mama Cătălinei iar firma INSOFT e prietena lui Dragnea. Se leagă. Sau îi leagă?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.