Home Dezvăluiri Managerul Spitalului Universitar angajează pe pile sau e incompetent?

Managerul Spitalului Universitar angajează pe pile sau e incompetent?

DISTRIBUIŢI

Manager la Spitalul Universitar de Urgență București de 7 ani, doctorul Cătălin Cârstoiu ori are o pilă pentru postul de medic primar Obstetrică-Ginecologie, ori este picat de pe altă planetă. După ce am arătat AICI că Spitalul nu respectă Ordinul Ministerului Sănătății nr. 869/2015 privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, publicând doar în Viața Medicală anunțul de angajare, luni după masă, pe 29 martie, spitalul publică și pe pagina de internet sub semnătura managerului anunțul, invocând pentru întârziere o eroare tehnică a paginii de internet, deși pagina funcționa perfect.
Cârstoiu și-a creat, procedând astfel, o nouă problemă: în Viața Medicală din 25 martie se specifică faptul că înscrierile se fac termen de 15 zile adică între 25 martie și 08 aprilie.
În anunțul de pe internet se spune că înscrierile se fac în termen de 15 zile de la publicarea pe site adică între 29 și 12 aprilie 2016. Astfel că, de fapt, înscrierile se vor face în termen de 19 zile, între 25 martie și 12 aprilie și nu de 15 zile așa cum prevede metodologia de organizare a concursului prevăzută în Ordinul 869 la art. 5 litera g).
Așa că orice ginecolog care nu va lua concursul la Universitar îl va putea contesta pe motiv de nerespectare a legislației.

În mod firesc se naște întrebarea managerul Spitalului are o pilă să o angajaze sau e incompetent?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.