Home Dezvăluiri O fi, n-o fi? După percheziții Pandele a anunțat că Firea e...

O fi, n-o fi? După percheziții Pandele a anunțat că Firea e gravidă

DISTRIBUIŢI

Gabriela Vrânceanu Firea şi Florin Pandele aşteaptă un copil. Cei doi au anunţat marea veste în cadrul unei conferinţe de presă, potrivit România TV. Pănă la ora 20 nici un ziar, site sau televiziune nu dăduse știrea. Se pare că la respectiva conferință a participat doar GhițăTV.

„La vârsta mea, ma aşteaptă acasă un copil de 2 ani si 4 luni si culmea este, vă spun acum, că nu ne aude nimeni şi nu suntem ascultaţi, că urmează să mai vină încă unul”, a declarat Florin Pandele.
Glumița cu „nu ne aude nimeni și nu suntem ascultați” ori e confirmarea că în afară de RTV nu a mai fost nimeni la conferința de presă, ori e o aluzie la comunicatul poliției unde se menționa că s-a folosit suportul SRI în dosarul penal.
„Astăzi dimineaţa, cand a sunat telefonul şi când mi-a spus că este percheziţie, mă gândeam, Doamne, să nu i se întample ceva doamnei Firea”, a mai spus primarul din Voluntari.

„Cât despre îngrijorarea firească a oricărui soţ şi tată când dimineaţa eşti trezit nu cu un zambet ci cu percheziţii, i-am spus să nu-şi facă griji pentru mine. Deşi sunt firavă din punct de vedere al trupului, Dumnezeu mi-a hărăzit o inimă şi-i multumesc în fiecare secundă cu asta, şi oricum suntem mai puternici că suntem doi, nu mai sunt doar unu”, a mai precizat Gabriela Firea
Ciudat e că cei doi au uitat să menționeze însă ce vârstă are sarcina. Așa că Firea ar putea fi însărcinată și de o zi, de exemplu.

Așteptăm cu interes evoluția evenimentelor. Azi, în timpul perchezițiilor au fost ridicate 25 de persoane. L-or fi citat la Parchet săptămâna viitoare și preventiv a anunțat că e doamna senator însărcinat

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.