Home Dezvăluiri Omul lui Firea de la ASSMB va fi în sfârșit înlocuit. Noul...

Omul lui Firea de la ASSMB va fi în sfârșit înlocuit. Noul director general va fi medic

DISTRIBUIŢI

Fost servitor devotat al Gabrielei Firea care l-a și uns director general fără concurs, refuzând sistematic să-și prezinte CV-ul, Gim-Vasile Apostol (foto) despre care presa a dezvăluit că a impus spitalelor din subordine firme apropiate lui pentru achiziții, va fi revocat de primarul general Nicușor Dan.

Apostol a fost susținut frenetic, după ce Firea a fost ejectată de alegători, de Virgil Guran, șeful senatorilor PNL și președinte al PNL Dâmbovița, personaj cu interese în sănătate, precum și de niște cetățeni din SRI București cu care Apostol ar fi stabilit relații personale, după cum susțin sursele noastre foarte bine informate.

Cum scena politico-liberală s-a schimbat, Guran a anunțat că are dosare la DNA pentru folosirea influenței, iar cetățenii din SRI știu foarte bine când cineva nu le mai poate fi util, Apostol și-a pierdut proptelele și va fi înlocuit, susțin sursele noastre, de Cristinel Badiu, proaspătul câștigător al concursului de DIRECTOR DIRECȚIA MANAGEMENT ȘI STRUCTURI UNITĂȚI SANITARE din ASSMB, funcție din care va fi avansat Director General Interimar de Primarul General Nicușor Dan. Citiți CV-ul lui Badiu AICI.

Citește și 13 întrebări la care omul lui Firea de la ASSMB, Vasile Apostol, refuză să răspundă

 

3 ARII

  1. Administrarea unor spitale trebuie facuta de catre cineva cu studii tehnice-constructii, instalatii etc… Pentru ca administrezi cladirile in principal si reparatiile nu neaparat activitatea medicala…Nu are ce cauta un medic pe santiere…nu intelege nimic de acolo

    • Ca și cum n-ar putea avea dir gen adj și consilieri care să știe mai mult. Plus că experiența personală contează. De ex să știe c-un dirig de de șantier are nevoie de anumită certificare prin examen pentru un spital, și alta(cu mai puține examene) pentr-o anexă, iar dacă anexa-i parte integrantă etc etc.

      Plus că s-ar induce (involuntar, presupun) prin ricoșeu ideea c- un absolvent de științe exacte n-are habar de primărie.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.